MY77 vagy H&M? Ki melyiket szereti jobban és miért?
Figyelt kérdés
Ez amolyan közvélemény kutatás. Diákmelóval lesz egy kis pénzem, és véleményekre van szükségem, hogy majd hova menjek (mert vidéki vagyok, és a két üzlet nem egy helyen van). Nagyjából (net,képek alapján) tudom melyikbe milyen ruha van, de kellenének tapasztalatok ,hogy ki miért melyiket szereti! :) Legyetek szívesek a kérdésre válaszolni (tehát csak ez a két üzlet érdekel egyenlőre), mindenkinek megy a zöld kéz :) köszi előre is!2014. jún. 7. 21:51
11/16 anonim válasza:
My77 :)
Kedvenc márkám:)
Miért lenne már cigányos?:o Ezt azoktól kérdem akik irták.
13/16 anonim válasza:
Egyértelműen My77!A H&M-ben átlagos rongyokat árulnak....
14/16 anonim válasza:
Nekem bejön a My77.
Nem mindegyik de sok tetszik.
Linkeljek nekem melyik ruhák vannak meg?
15/16 anonim válasza:
Ez nem kérdés my77 :)
És egyáltalán nem cigányos miért lenne az?:o
Én imádom. nekem szinte csak my77 es ruháim vannak.
Jó a minősége, H&M viiszont nem.
16/16 anonim válasza:
Vannak 1-2 olyan darabok tényleg amitől égnek àll a hajam...de ami tetszik megveszem :)
akadnak jòk is :)
Már várom mivel rukkolnak elő az uj kollekcioba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!