Nyáron kimehetnék strandra vagy nem? Nem nagyon merek.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tavaly óta nem merek strandra menni, mert kövér vagyok. Nem úgy mondom mint a többi lány, hogy 50 kiló és már dagadtnak érzi magát, én tényleg kövér vagyok. 158-159 cm magas vagyok és 113 kiló. tudom sok, de ahoz képest szerintem egész formás vagyok..jó fenekem és hasam is van, de mellem is ..olyan alma alakom van. Nem tudom, hogy kimerjek e menni egyáltalán strandra,de ha mégis akkor azt se tudom, hogy milyen fürdőruhát vegyek.? ha tudnátok segíteni...
Linkelj mar egy képet mert ezt anélkül nem hiszem el így választ se adhatok..
A súlyodból 2 (!) ugyanilyen magas,normál alkatu csaj kitelne. Nem hiszem hogy így formás lehetsz bármennyire.
2014. jún. 7. 21:53
2/10 anonim válasza:
Nyugodtan kimehetsz. Senki nem tart otthon, de szerintem ne erőltesd a trandolást ha nem tetszik, inkább próbálj egészségesen enni és többet mozogni. Semmit nem mondtam ha betegség vagy terhesség miatt ennyi a súlyod. Én is le kell fogyjak, bocsi ha megbántottalak. Fürdőruhának egy egybet ajánlanék, lehetőleg feketét vagy olyant, ami legalább kissé vékonyít. Jó strandolást!
2014. jún. 7. 21:56
3/10 anonim válasza:
Ha nagyon zavar akkor kezdj el sportolni, diétázni.
2014. jún. 7. 21:57
4/10 anonim válasza:
Én is erősen kétlem, hogy formás lennél..én 160/73 kg-vel sem voltam formás, csak szimplán kövér..ettől függetlenül, ha akarsz, mehetsz strandra. Viszont tényleg nem bántani akarlak, de elkezdhetnél mozogni és rendesen táplálkozni, mert ez a súly nemcsak nem esztétikus, de már roppant egészségtelen is..
2014. jún. 7. 22:02
5/10 anonim válasza:
Szia!
Én azt javaslom, ha jól érzed így magad, menj ki nyugodtan, de próbálj meg csinos lenni.
PL: a tchiboban lehet kapni fekete karcsúsított fürdőruhát, ami egyberészes,de nem az a béna, úszódressz, hanem nagyon csinos. Az a lényeg, hogy úgy öltözz fel, hogy, amit el kell takarni, az el legyen, a hangsúly pedig azokon a részeken legyen, amik előnyösebbek! Remélem segítettem:)
2014. jún. 7. 22:10
6/10 anonim válasza:
Miért ne mehetnél? Attól, hogy valaki nem modellalkat, még kijár neki a szórakozás.
Viszont az tény, hogy ez a testtömeg nagyon egészségtelen, így tényleg szükséges lenne változtatni.
2014. jún. 7. 23:12
7/10 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat, és senki sem sértett meg, én is tudom, amit tudni kell. Am..az meg hogy formás azt nem úgy értettem, mint a modellek, meg a sovány homokóra alak, de nem vagyok egy eldeformált paca..:D am..mindenhol van felesleg, inkább akkor úgy fejezném ki magam, hogy arányosan kövér. de köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 7. 23:15
8/10 anonim válasza:
Húzz egy egyrészes fürdőruhát, aztán irány a víz.
Viszont nem ártana edzeni és diétázni, mert ez nagyon nem egészséges súly.
2014. jún. 7. 23:40
9/10 anonim válasza:
Én is egy egyrészes fürdőruhát ajánlanék (H&M-ben, F&F-ben láttam nagyon szép, karcsúsító darabokat) de szerintem bátran kimehetsz. Nagyon fontos, hogy elfogadd magad, és szeresd a tested, de ha szereted a tested, be kell látnod, hogy ez nem egészséges. Nem kell utálnod magad ahogy vagy, mert sosem szabad utálnod a tested, annak van a legnegatívabb hatása, viszont 45 körül van a BMI-d, és bár nem tudom, mennyi izom ebből, hol helyezkedik el, tényleg meg kéne próbálnod egészségesebben (nem kevesebbet hanem jobbat) enni és mozogni, amit tudsz. Viszont nyugodtan menj ki a strandra így is és érezd jól magad!
Én ilyet ajánlok, mint egy ruha, takar, diszkrét csinos :)
Avonos, itt is kapható csak a honlapon nincs fenn. Igaz nem olcsó, 10 ezer helyett 8000 Ft os akciós, de ennél olcsóbban máshol se nagyon veszel jót.
Amúgy a strandok tele vannak kövér, hájas emberekkel,20 éves vékony lányokkal 20 kiló narancsbőrrel stb.... menj és élvezd, nem fogsz feltűnést kelteni, mert igazán csinos, jó alakú nő és pasi is alig van :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!