Hol lehet elérhető áron ballagásra ruhát venni? Úgy 10000 körül. Ázsia és Sárkány center kilőve. Az Ázsiában 1 helyen voltak szépek,17000-ért. Hát az húzós egy 14 évesnek. A többi tucat ruha. Ötlet?
Igen, szerintem is megéri tizenhétezer forintot költeni egy olyan ruhára, amit soha többé nem fog felvenni, mert vagy nem lesz rá alkalom, vagy kinövi!
-
Kedves kérdező!
Milyen ruhára gondoltál nagyjából? Ha leírnád a konkrétabb elképzeléseidet, talán könnyebb lenne segíteni is.
Kedves 2.!
Egyenes szabásút keresünk, sztreccses, csipke. Ez az elképzelés, aztán majd meglátjuk.
A H&M honlapján ezeket találtam, épp beleférnek az árkategóriába, nem tudom, mennyire felelnek meg az elképzelésnek:
A Sheinside-ról is lehet rendelni, nem tudom, ez mennyire opció. Ingyenes a szállítás, de kb. 1500 forintért lehet kérni gyors szállítást is, akkor kb. egy hét alatt ideér. Én rendeltem már innen, nem olcsó és gagyi hatású ruhát kaptam, a mérettel sem volt problémám, tehát én ajánlani tudom.
A H&M-ben szép ruhák szoktak lenni, 5-10ezerért már gyönyörűek vannak.
Bár én sem értem miért kell külön ruha a ballagásra. Nem vagyok öreg, de számomra a szoknya/blúz páros a leglogikusabb döntés és azt később is kilehet használni.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!