Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy átlagos lány vagyok,...

Egy átlagos lány vagyok, lehetek szép?

Figyelt kérdés
Lehetek szép 10 kiló felesleggel ha divatos ruhákat veszek,ùj frizurát csináltatok és próbálok rendes és életvidám lány lenni, így még van esélyem párt találni aki elfogad egy kicsit teltebben? Igazából csak rosszúl oszlik el rajtam a felesleg,csúnyán körte alkatom van, az öltözködés,frizura Ennyit számítana, persze életmódot is váltottam csak nehezen mennek a kilók:S 166cm/66kg 18/l

2014. jún. 3. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

Hát hogy ne csak pozitív véleményt kapj:

1) 10 kiló felesleg nem kevés,tökmindegy hogyan oszlik el.Ha nincs pajzsmirigybetegséged akkor MIÉRT van rajtad ennyi? Számomra ez igénytelenség

2) MIÉRT törödsz bele és nem próbálod meg leadni?

3) Nagyon visszataszító mentalitas ahogy a nálad kelendőbbeket szidod meg a pasikat amiért nem tolerálnak 10 kiló HÁJAT.

4) Mielőtt beszólnál hogy felszínes vagyok sokaig tezszett egy kicsit duci lany de ő tett ellene és rokonszenves volt.

Te ez alapján nem vagy az.

18/F

2014. jún. 3. 21:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát én gimi előtt 50 kilót alig értem el és csak egészségesen akartam étkezni sokan piszkáltak hogy sovány vagyok meg anorexiás pedig egész nap ettem,szószerint és azután szándékosan Elkezdtem falni olyan sokat hogy már rosszúl esett és felszedtem vagy 12 kilót , utánna meg azért szóltak be mert hájpacni lettem,azután a koplalásos halálraedzős(sírtam edzés közben mert fájt a tudat hogy ezt én tettem magammal,meg a tüdőm is) szörnyű volt. Voltam ketogén,attól rosszúl lettem,azután meg már nem tudtam olyan keveset enni hogy fogyjak de ne is éhezzek ,csak Max tartani tudtam a súlyomat,máig is ez van,ez van négy éve ,keveset enni már Félek Nehogy jobban lelassúljon az anyagcserém,de így is keveset eszek ,sokan mondták ,hogy lehet azért nem fogyok mert keveset eszek,Megpróbáltam,kicsivel többet enni de csak híztam,viszont sokat sportolok futok,fegyencedzek,bodyrock,ugyhogy nem fekszek az ágyba sírva hogy mikor fogyok már le,tettem érte túlságosan is sokat a suliba a jegyeimet is lerontottam mert megszállottan beleestem a Fogyókúra világába,ebbe betegedtem bele,kedves vlaszoló pedig inkább segítsen hogy lehet lelassúlt anyagcserével,és sok nyomorúlt kudarc után,sikeresen anorexia nélkűl lefogyni,egészségesen
2014. jún. 3. 22:05
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
te agybeteg vagy nem kövér aki ennyit edz és nem eszik meg napi két lovat az nem kövér
2014. jún. 3. 22:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Attól még hogy edzek lehetek túlsúlyos,mert Félek koplalni,és nem akarom hogy már csak attól tudjak fogyni! Légyszives normális válaszokat..
2014. jún. 3. 22:21
 15/20 anonim ***** válasza:

www.builder.hu

Ezt az oldalt nézegesd ne a retardált fogyókúra rovatot.

Hiába akarsz lefogyni és sportolsz ha mindent elrontasz alaptudas híján..

2014. jún. 3. 22:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Ja tudom reggeli zabpehely-fehérjepor, utánna csirke-rizs ,csirke-rizs ,csirke-zöldség és Ugyanez meg a sok tápkieg.tudom de anyagilag se úgy állunk hogy meg tudnánk venni Ennyi csirkehúst,elsőosztályú fehérjét,és ha meg is tudnánk venni a családban osztozni kellene rajta,én eszem ők meg nézik? Tojást szoktam enni fehérje gyanánt néha csirkecombot,bőre nélkűl de ilyen tökéletes étrendre nekem nem futja sajnos,ha olyan megfizethetőek lennének,nem lenne Ennyi elhízott ember:S
2014. jún. 3. 23:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ide csirkehús meg fehérjepor. Figyelj oda az étkezésre, és sportolj rendszeresen, ha ennyire zavar a súlyod. Fogyassz kevesebb szénhidrátot, ha lehet cukrot egyáltalán ne. Sok folyadékot igyál, mert az jót tesz a bőrödnek is. Olyan sportot válassz, amit szívesen csinálsz. A kisugárzásod miatt fognak szépnek látni az emberek, nem pedig az öltözködéses miatt. A lényeg, hogy te legyél elégedett magaddal.
2014. jún. 4. 00:08
 18/20 anonim ***** válasza:
rítkán módok ilyet dez uttosó nagyon okosakat mond
2014. jún. 4. 08:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Azt én is aláírom, hogy mikor elkezdtem sportolni, akkor lehet még egy dekát nem fogytam de sokkal jobban éreztem magam.

Érdemes lenne valami csapatsporttal megpróbálkozni, mert ott motiváló a csapattársak. Nekem is a legjobb barátnőim középsuliban a csapatársaim voltak.

2014. jún. 4. 08:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Akármit mondasz képes lennél lefogyni, te is befesthete a hajad, járhatsz műkörmöshöz és szolizhatsz....
2014. jún. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!