Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Help! Van egy ilyen bikinim,...

Help! Van egy ilyen bikinim, de nincs bele mellem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

[link]

Megrendeltem, remélve hogy jó lesz a legkisebb méret, de nem így lett, ha hajolok vagy bármi akkor belátni a kosár részbe a mellbimbómhoz... nem tudom mit tehetnék hogy jó legyen, van erre valami módszer? Sima szivacs van benne, nem vastag, de belevarrni nem tudom hogyan lehetne bármit is... mit tegyek?

2014. jún. 2. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj naturisták közé, ott nem számít, kinek mekkora van.
2014. jún. 2. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem igazan tudsz mit csinalni. Ha panttal megkotod a nyakadnal huzd meg picit jobbban hatha a melltartot feljebb emwli es nem latni be. Tavaly 8 ezerert pont ilyen furdoruhat vettem naracssarga szinben es kifakult pedig szeretem :( am a h&m is lehet ilyet kapni en is vettem
2014. jún. 2. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ezért nem merek így ruhát rendelni, pedig csomó minden tetszene innen. :(
2014. jún. 2. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

igen próbáld meg ott ott beszűkíteni, de mivel ez fürdőruha szerintem keress fel egy varrónőt VAGY

ha lehetséges küld vissza a terméket

2014. jún. 2. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

én is így vagyok vele :( meegkaptam es nem tudom felvenni :( nincs mit tenni, másikat kell felvenni :D

17F

2014. jún. 2. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
A) varrasd kisebbre / varrass bele +betétet B) vegyél másikat, ezt meg add el C) mellplasztika
2014. jún. 2. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ki/le lehet cserélni. Vegyél egy másikat.
2014. jún. 2. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél másikat!
2014. jún. 4. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!