Szerintetek ez eredeti Nike Air Max?
2014. jún. 2. 20:34
2/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várnék, köszönöm.
2014. jún. 2. 20:41
3/9 anonim válasza:
Rendben. Akkor elárulom neked hogy az Air Max alapból egy ocsmány,rondaság.. és nem csak szerintem.. csak a divatmajmok vesznek ilyet..
és mi az hogy eredeti -e ,vagy nem???
Nem mindegy?!
Mindegyik kinai :'D
4/9 anonim válasza:
100% hogy nem
gondolom tízen ezer körül van
kinézetre se, meg olx, tuti nem eredeti
meg itt nem lehet megspórolni az árat, vagy bemész és megveszed boltba 40 ezer vagy veszel gagyit tízerezeért és kitart kéthónapig
5/9 anonim válasza:
Az én Air cipőm Vietnamban készült. A dobozán viszont (pár hetes) csak pipa van az oldalán, NIKE csak kicsiben 3-szor az alján, trademark jelzésként. Ezt megnézheted (NIKE+pipa, NIKE, pipa, Swoosh, Just do it. Ezek vannak rajta a dobozon). A cipő szerintem hamisítványnak néz ki, még ha eredeti is :) (de ízlés dolga)
6/9 A kérdező kommentje:
Hármasnak: Engem nem az érdekelt hogy neked tetszik e vagy se, de okés.:D
2014. jún. 2. 21:02
7/9 A kérdező kommentje:
Többi válaszadónak meg köszönöm a válaszát.
2014. jún. 2. 21:03
8/9 anonim válasza:
Nem. 100% hogy hamisítvány, de lényegében egy helyen készülnek...
9/9 anonim válasza:
ha gyanúsan olcsó akkor akár hamisítvány is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!