Szerintetek ez a sapka melegeknek való?
Ismerőseim azt mondják hogy ez a sapka melegeknek való mert leopárd mintás. Szerintem meg nagyon is vagány sapka. Jó lenne ha minél többen megírnátok a véleményeteket róla mert ezt szeretném venni egyik havernak születésnapjára de elbizonytalanodtam.
Én még sose láttam leopárd mintás ruhát, kiegészítőt férfin. Inkább a nők szeretik és közülük is sokan kifejezetten nem szeretik.
Inkább valami olyat vennék ajándékba, ami biztosan tetszene neki. Ha a többi ismerősödnek nem tetszik, akkor lehet, hogy a haverodnak sem fog.
ne, igazán díjazom az ilyen sapkákat, de ettől eltekintve nem tudom elképzelni a leopárd minta miatt egy fiún. lányokon/nőkön is taszít ez a minta.
én a helyedben nem venném meg, ha ennyire bizonytalan vagy abban, hogy tetszene-e a barátodnak, vagy sem. esetleg puhatolózz nála, hogy ő mit gondol az állatmintás cuccokról, mert pl:. múltkor láttál egy csaj ilyen felsőben és neked tetszik, ő meg erről mit gondol. vagy ha van közös ismerősötök akkor meg lehetne őt kérni arra, hogy mutassa meg ezt a sapkát a "havernak", hogy mi a véleménye róla. most csak írtam két egyszerű példát, nem feltétlen kell megfogadni, de mielőtt más ajándék után néznél meg lehetne ezeket próbálni.
én elfogadnám
kivéve h meleg vagyok ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!