Nyáron alkalmi szoknya-szandál összeállításhoz vegyek fel harisnyát vagy nem muszáj?
Esküvőn veszek részt vendégként. Egy felső és egy alkalmibb szoknya lesz rajtam, szövet anyagból. A cipőn még gondolkodom, de inkább szeretnék felvenni szandált. Ehhez kötelező a harisnya? Szóba jön még egy olyan alkalmi cipő, amelyik hátul pántos-megkötős, vagyis nyitott. Ha mégis ezt választom, kell hozzá harisnya?
A másik kérdés, hogy ehhez az összeállításhoz kötelező a kosztümfelső vagy este/rossz idő esetén jó a fekete hosszított kötött kardigán (buggyos, rövid ujjú, Promodban vettem, szóval nem az a klasszikus)?
A válaszokat, véleményeket nagyon megköszönöm előre is!
szerintemharisnya nem kell mert ha nyitott a cipőakkormeg hülyénis nézneki.
a pulcsi vmi elegáns minta nélküliamibe nem fagysz meg
Szandálhoz nem kell harisnyát felvenni, szerintem egy esküvő annyira nem hivatalos esemény (inkább családi), hogy a protokoll szabályait mereven be kellen tartani.
A buggyos ujjú kardigánt pedig szintén vedd fel nyugodtan, szerintem nem csak kosztümben lehet valaki elegáns :)
Legyél csini és érezd jól magad:)
A 3. válaszolónak
Az elején azt írod, hogy a szandál harisnya nélkül nem jó, a végén meg azt írod, hogy ha nem lett volna rossz idő mikor te voltál esküvőn, akkor szandált vettél volna fel harisnya nélkül.
Elírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!