Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzek a fekete helyet...

Hogy öltözzek a fekete helyet színesbe és nőiesen? :/

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél színes és nőies ruhákat.
2014. máj. 31. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

[link] innen meríts ötleteket

amúgy meg menj el egy boltba és vegyél egy szép színes női ruhát. az mindenkinek jól áll. és nem kell hozzá több színes kiegészítő, mert a színes úgy néz ki jól ha nincs rajtad túl sok színes cucc, nehogy hülyén nézz ki.

2014. máj. 31. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, te hogy vagy vele, de rajtam szinte mindig van feher vagy fekete. Hogy miert? Mert ha mondjuk felveszek egy szines nadragot(ami halvany rozsaszin) ahhoz ugye nem vehetek fel lila felsot keg zold cipot.

Sztem az a lenyeg, hogy valami szines legyen rajtad. Pl egy feher nadraghoz vegyel fel lila felsot, vagy divatosak most ezek a szines hosszu szoknyak. Fekete vagy feher toppal nagyon jol mutatnak.

2014. jún. 1. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:
egyébként nem _kötelező_ színesbe öltözni, a divat és az elegancia színe a fekete... ha abban érzed jól magad hordj feketét... max vmi arany kiegészítővel... meg persze nőies divatos darabokat.
2014. jún. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!