Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy 'pólómárkám', hogyan...

Van egy 'pólómárkám', hogyan tovább? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy pólómárkám, az egy meredek kijelentés: van néhány SAJÁT mintám, amivel már készült is egypár kézzelfogható póló,pulcsi is, nekem haveroknak. Szeretnék ezzel kicsit komolyabban foglalkozni, hogy ezt esetleg árulhassam is, ill. hogy érdemes ezt az egészet elkezdeni?

2014. máj. 30. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem csinálj egy facebook oldalt, ahova felraksz mindig mindent, és kb webshopként szolgálna, meghívnád az összes ismerősödet, hogy lájkolja. csinálhatnál egy tumblr-t is ugyanígy, megcsinálod igényes és egyedi designnal, és keresel hasonló témájú külföldi és belföldi oldalakat, és followolod őket.
2014. máj. 30. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
illetve miután megcsináltad az oldalakat, elkezdhetnéd az iylen ruhaeladós facebook csoportokba is linkelgetni, pl házi raktár, boltkórosok, used clothes for sale stb, nem tudom milyen stílusú ruhák ezek, ott hirdesd amelyik csoportba illik, elég sok ilyen csoport van már
2014. máj. 30. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy árulhass be kell jelenteni, hogy vállalkozó vagy. Ezt interneten is meg lehet tenni az ügyfélkapun keresztül, ha jól tudom. Szóval kezdd a hivatalos ügyekkel (számlatömb stb), mert ha hirdeted magad vagy csak szimplán van egy két "jóakaró" barátod, ismerősöd valaki hamar felnyom a NAV-nak.
2014. máj. 31. 00:06
 4/5 anonim ***** válasza:
A Facebook mellé a meskát, etsyt ajánlanám még, ott inkább keresnek egyedi árut.
2014. máj. 31. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Meska.hu azt hiszem ahol még egyedi kézműves cuccok vannak, mindenki felrakja amit csinál, bizsutól a fonott kosárig... :) Ruhák, bizsuk mindent és nem olcsón, szóval nem kéne 500 Ftért adnod mert ott nem olcsóság van hanem egyediség.
2014. máj. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!