Vettem ma egy cipőt, de le van kopva a festék (kb,2-3mm fehér) ti visszavinnétek vagy használnátok igy?
Figyelt kérdés
Én mondjuk szeretem ha 100%-ig megfelelő új akkor legyen hibátlan...szerintem2014. máj. 27. 19:49
2/4 A kérdező kommentje:
pántja talp felöli részen kislábujj fele :) (bocs,másképp nem tudom megfogalmazni)
2014. máj. 27. 19:53
3/4 anonim válasza:
attól függ, hogy mennyit adtál ki, és milyen márka.
Egy deichmannos gracelandos cipőtől nem is várnék többet..vagy egy kínaitól..de ha kicsit drágább boltból van, akkor visszavinném, hogy azt a minőséget kapjam a pénzemért, amit elvárok.
(mondjuk nekem 1 hét után szétpergett a tornacipőm a deichmannból, nem cseréltékvissza, 10.000 Ft volt, azóta többet ott nem veszek,csak Sebastiano/Salamander stb, nekem ezek százszor tartósabbak.)
4/4 anonim válasza:
Tehát kb ott kopott, ahol hajlik a cipő lépéskor? Ha igen, akkor sajnos hiába cseréled ki, egy vadiúj is úgy fog kinézni pár lépés megtétele után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!