Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2 in 1 megoldás kéne, ötleteke...

2 in 1 megoldás kéne, ötleteket tudnátok adni?

Figyelt kérdés

Szerdán temetésre megyünk(nem családtag) viszont szombaton nagy családi ebéd lesz egy étteremben.

Ötleteket kérnék,milyen felsőt vegyek magamnak,igazábol munkábajáros ruháim vannak csak,elegánsabb semmi főleg nem olyan ami ilyen nagy melegben is jo.

(sötét farmerom van vagy háromnegyedes leggings,inkább ehhez keresnék valamit ami mindkét helyre jo)

Milyen szinüt vegyek ha kimondott feketét nem szeretnék?

Köszönöm az ötleteket.

2014. máj. 26. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyik szerdán, másik szombaton... miért is kell neked 2in1 megoldás?

Egyébként temetésre NEM való semmilyen színes cucc! Se a leggings, se a farmer...

2014. máj. 26. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajna nincs más ruhám,és pénzem sincs h 2 különbözőt vegyek meg.(ami elegánsabb ruhám van az nem temetésre valo,mert szines,a családi ebédhez meg tul komoly(kosztüm)
2014. máj. 26. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha megfeszülsz se úszod meg egy ruhával.

Ami egy temetésre elfogadható, az túl komor lesz az ebédedhez.

Temetésre: alap a fekete, visszafogott (=nem kihívó, nem dekoltált, nem túl rövid) ruha. Maximum a sötétszürke, vagy a sötétkék, ami még elfogadható. Nyári 40 fokban a fehér ing/blúz is elmegy, ha mellette van rajtad elég fekete.

Mennyid van egyáltalán rá?

Oszd meg, és próbálj turizni vagy kínaikban szétnézni!

Ha a farmerod nagyon sötét, majdnem fekete, akkor egy fekete inggel letudhatod a temetést.

2014. máj. 26. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak akkor olvasd el ha nő vagy. Én a helyedben keresnék egy sötétszürke, fekete, esetleg nagyon sötét kék kb térdig érő egész-ruhát, olyat ami nincs felsliccelve, és nem mutat sok dekoltázst. Ez jó a temetésre, a családi ebédre meg vegyél fel hozzá egy tarka sálat, nagy és színes ékszert, bolondos frizurát, stb...
2014. máj. 26. 17:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Nő vagyok igen:)

szoval ami van rá az egy felső ára kb. (átlagos árra gondoljatok)

sajna szerdán és szombaton lesz a 2 időpont,és most lett meg a felső ára.

2014. máj. 26. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
ha van időd menj be pár turiba,keress egy egyszerű fekete ruhát,térdig vagy térd alá érőt.Temetésre,ha van fekete magassarkú,de legalább nem túl feltűnő fekete cipő.A családi ebére ugyanez csak dobd fel színes kiegészítővel(sál,ahogy már írták,öv,cipő,amid van),de akár színes körmökkel is :)
2014. máj. 26. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:

temetés mevolt sajna:( fekete nacit kérem kölcsönbe meg egy fekete-fehér felsöt vettem fel hozzá.

(fekete balerinacipövel)

szerintem ha nem jövök ki a pénzemböl,ez a felsö lesz rajtam szombaton is csak világos nadrággal.(az van)

2014. máj. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!