Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyiket vegyem? DC, Supra...

Melyiket vegyem? DC, Supra vagy Osiris?

Figyelt kérdés

Az alábbi cipőkről milyen tapasztalataitok vannak? Melyik a legstrapabíróbb?

DC: [link]

Osiris:

[link]

Supra:

[link]

2014. máj. 26. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Azt, amelyik a legjobban tetszik :D Komolyra fordítva a szót, ha nem is pont ezek a modellek, de hasonló csukáim voltak/vannak (sorrendben Spartan, NYC 83, Skytop). Nos, ezek közül a Supra talán a leggyengébb láncszem. Személy szerint csak akkor javaslom, ha 2-3 cipővel felváltva hordanád - ekkor a tartóssága egész jó arányban van az árával. A másik kettő napi használat mellett is sokáig húzza. DC kicsit tucatabb, Osiris kicsit stílusosabb. Mindezek alapján (vagy mindezek ellenére XD) én e három közül a DC-t vagy a Suprát választanám :D
2014. máj. 26. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
és az NYC 83 sokáig bírta? mert én is néztem igaz az NYC 83 VLC modellt
2014. máj. 27. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Na igen, kicsit ellent kell mondjak most magamnak, vagy nem pontosan azt írtam le, amit eredetileg akartam :D A NYC 83 meg sem moccant eddig, teljesen jól bírja normális mennyiségű hordás mellett - igaz, csak utcai használatban volt. Szóval nekem mindhárom tetszik, a DC kicsit divat lett mostanság, a Suprát meg egyes irányzatok "sajátítják ki" maguknak, vagyis próbálják "ráfogni" egy-egy stílusra. Ha ritkábban látott cipőt szeretnél (már ha számít ez egyáltalán), akkor az Osiris is jó választás.
2014. máj. 27. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik sem jön be igazán de ha választani kéne akkor DC bár a színek nem tetszenek(kékben és pirosban még elmegy). Az az Osiris ronda ahogy a Supra is.
2014. szept. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!