Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagymellű lányoknak most...

Nagymellű lányoknak most divatos felsők?

Figyelt kérdés

Divatos alatt H&M, Bershka , Reserveed, Pull & Bear stb... márkáknak termékeit értem.

Unom már a sima vagy épp mintás testhez álló trikókat, hosszú ujjú felsőket.

Kerestem itt a kérdések között és egy lány fogalmazta meg jól a mostani bővebb felsőket, olyan "zsák"-szerűen hat, ha felveszem magamra. :(

Képeket várnék a számomra való felsőkről.

20L

2014. máj. 25. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
C&A-t vagy M&S-t nézd meg, ott vannak jobban szabott darabok.
2014. máj. 25. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szép a dekoltázsod és nincs hasad, akkor simán jók neked a szűk, kivágott trikók. De ha nem, akkor lehet egy kicsit bővebb alul, és általában a v kivágásúakat javasolják, mint pl ezen a képen.

[link]

Nem feltétlen pont ez a felső, de a fazonjára gondoltam csak. A zsákszerű ruhák tényleg nem előnyösek, mert kövérnek nézel ki bennük, ha nagy a melled.

Nekem is nagyobb mellem van, viszont én utálom a v kivágású felsőket, mindig is utáltam. Helyette ilyen fazonúakat hordok, mert úgy érzem kisebbnek hat tőle:

[link]

(most biztos lesznek akik azt állítják, hogy ez csak kismellűeknek jó, de én magamon úgy érzem, hogy jobban áll, mint más.)

2014. máj. 26. 12:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól is függ kinek mi a nagy.

Én onnan számítom, ahonnan már a pánt nélküli melltartó kevés. Ahhoz az előbb linkeltek tuti nem jók, mert az összhatást elronja a pánt. Márpedig nagy mellhez kell valami ami megtartja, mert annak súlya van.

Én ezt a szabást szeretem, egyrészt az egyik vállam kilóghat, takar, de derékban szűk.

[link]

Az A vonalú is jó, mert a csípőt szélesebbnek mutatja , felül kicsit kisebbnek.

[link]

2014. máj. 28. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!