Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Éppen fenék alá érő felső...

Éppen fenék alá érő felső (vagy miniruha? Nem tudom XD) cicanadrággal szerintetek k*rvás?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen ruha. Egyébként én pont egy ilyen felsőt vettem ma fel, kicsit el is bizonytalanodtam a tükör előtt, de végül maradt.
2014. máj. 23. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Ehhez hasonló a szabása (de rövidebb):

[link]

És nekem NAGYON hosszú lábam van.

Hordhatom cicanadrággal, vagy inkább vegyek fel hozzá egy nadrágot, és viseljem felsőnek?

2014. máj. 23. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

cicanadrággal teljesen jó, miért lenne k*rvás? az szinte majdnem egy nadrág, vannak akik teljesen annak is értelmezik :D

szerintem nadrággal ne vedd fel, az úgy teljesen hülyén nézne ki. mondjuk én felvenném simán harisnyával is, bár igazad van abban hogy hosszú lábakkal tényleg lehet hogy kicsit az kirívóan hatna.de mondjuk fekete harisnyával annyira nem.

2014. máj. 23. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit a képen linkeltél azt még fellehet venni harisnyával, de az attól rövidebbet már nem, mert kint lenne a popsi. Cicanadrággal nem k urvás.
2014. máj. 24. 01:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó az cicanadrággal, nem cuppan tehát nem r ibis.
2014. máj. 24. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Abszolút nem az! És nagyon jól ki fogja emelni a hosszú lábad.
2014. máj. 24. 20:05
 7/7 anonim válasza:
cicanadrág nélkül k#rvás ;)
2014. júl. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!