A szép lányoknak elég egy helly hansen galléros póló például egy zara cipővel meg egy zara shorttal, vagy inkább a cipő legyen hilfiger és a short gas vagy dutti?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 15:43
11/19 Diarmand válasza:
Ez történik akkor, ha valaki inkább ruhákban akar gizdázni, mintsem rálépne a férfivé válás útjára...
12/19 A kérdező kommentje:
hát nem, mivel azon hogy kinek milyen arca van sokat változtatni nem lehet, hogy jobb képűbb legyen, viszont a jó cuccokért keményen meg lehet dolgozni, tanulni, hogy olyan munkákat kapjon az ember, amikből telik ilyenekre
2014. máj. 22. 15:59
13/19 PearlDiver válasza:
Nem elég. A szép lányoknak Louis Vouitton, Gucci még Versace kell. Az ilyen olcsó szarokkal, mint Gas még Zara, lehúzhatod magad a klotyón :)
14/19 A kérdező kommentje:
Versace nem drágább a hilfigernél
2014. máj. 22. 16:34
15/19 anonim válasza:
Ha divatos akarsz lenni: a Zara cipő jó.
A galléros póló csak akkor jó, ha teniszezni mész, egyébként nagyon gáz.
Én a hilfigert nem szeretem, de igazából a te dolgod. A short meg legyen Gas inkább, bár amelyiknek jobb a szabása.
Ha szép lányoknak akarsz tetszeni: akkor a fenti kérdésed nagyon gáz.
16/19 anonim válasza:
Szép lány vagyok, sok embernek tetszem, válogathatok, mégis leszarom, hogy milyen márkájú az emberek ruhája.
Azért ezek a kérdések sokat elárulnak rólad is (meg a magadfajtáról is úgy általában).. Pont ugyanolyan értéktelen szar ember lehetsz, mint azok a lányok, akik tetszenek neked és elvárás ez a részükről. Zsák a foltját, tudod..
17/19 anonim válasza:
Milyen nyelven beszélsz kérdező? :O
18/19 A kérdező kommentje:
16-os lehet hogy szép vagy, bár ezt bárki mondhatja, azonban logikai készségeid a nullához tartanak :D de leginkább szövegértési készségeid gyengék, olvasd szépen vissza amiket írtam: "sajnos" ez ma az elvárás az olyan lányok részéről, akik válogathatnak... továbbá "engem nem érdekel a csaj milyen márkájú ruhát hord" stb... miért kell hülyét, bohócot csinálni magadból, vagy észre sem veszed, hogy sötét vagy, mint egy fekete lyuk?
2014. máj. 23. 21:30
19/19 anonim válasza:
Öltözz ki! :D Legyél elegáns, EZ AZ ami minden lánynak bejön, nem a PÁWASÁG... Vegyél 3-4 inget különböző színben, zakót (lehetőleg sportzakót, vagy navy blazert hogy ne úgy nézz ki mint aki temetésre megy,de azért elegáns) úgyszintén, meg vegyél hozzá valami elegáns cipőt, de ha nagyon merész vagy akkor ezt a hanyag eleganciát megspékelheted akár egy Converse-el is :D De ha nem, akk maradj egy derby shoes-nál vagy valami elegáns cipőnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!