Mit lehet tenni összedörzsölődő combok ellen?
Figyelt kérdés
Sajnos a várandósságom alatt meghíztam, és nekem nagy gond, hogy fájdalmasan összedörzsölődik a combom szoknyában. A hintőpor nem segít :(2014. máj. 22. 07:38
1/4 anonim válasza:
Ismerem a problémát. Ezért járok nadrágban, vagy ha valahova csak szoknyában illik menni, még a legnagyobb melegben is harisnyanadrágot viselek. Hosszú szoknya alá esetleg fel lehet venni testre tapadó, nagyon vékony, hosszabb szárú bugyit (no nem a nagyi bundabugyijára gondolok!!). A hintőpor nekem sem használt, mindig pirosra kidörzsölődött a combom. Ha meghíztál, biztosan nem jársz testre tapadó miniszoknyában. Így meg tudod oldani, hogy felvegyél alá valami olyat, ami megvéd az összedörzsölődéstől.
2/4 anonim válasza:
Esetleg biciklisnadrág, ha még lehet valahol kapni, vagy levágott szárú harisnya amit a combodhoz ragasztasz (amúgy felkunkorodik) (vagy rendes, legvékonyabb harisnya). Emlékszem én is a problémára, azóta sikerült lefogynom. Esetleg a tisztasági betét + hintőpor együtt, bár nem lennének nagy reményeim. A betét részben felfogja az izzadságot. Rövidebb ruha leggingssel, az amúgy is divatos.
3/4 anonim válasza:
Nekem genetikailag ér össze (42 kilóval is így volt), ezért mindig ilyet viselek szoknya alá (mindenféle színben lehet kapni):
Ebay-en, Alin csak nagyon kicsi méretben van, de ha jól tudom intimissi-ben illetve calzedonia-ban van normálisban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!