11/19 anonim válasza:
Egy csomó lányra/nőre. Pl. rám is. Mit kell ezen így csodálkozni? Ennyi erővel én meg azt kérdezhetném meg, hogy kire jó az XL-es... emberekre. Ha nem kellene senkinek, nem gyártanák.
12/19 anonim válasza:
Na, valaki nagyon csúnyán lepontozott szinte mindenkit, aki azt írta, hogy rá jó. :D
13/19 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDD
160 cm vagyok és 42 kg. Rám nem jó pólóban az XS mert ciciben kicsi, nadrágban pedig jó a 34-es:)
14/19 anonim válasza:
Rám fölsőben néha jó, néha sima S-es kell, gatyában viszont 38-as, pedig tök vékony vagyok, úgyhogy nem értem... ezért nehéz nekem bikinit találni.
15/19 anonim válasza:
Rám is jó:) 167 cm és 60 kg vagyok de vékony vagyok és nehéz csontozatú:) felülre XS-S-es ruhák kellenek alulra meg S-ses nacikat hordok:D
16/19 anonim válasza:
En 162cm, 45kg vagyok, es az XS nagy.
Alkatfuggo is :)
17/19 anonim válasza:
15 éves vagyok, 44 kg vagyol és 167cm magas. Néha még az xs-es méret is kicsi, de ez van.
18/19 anonim válasza:
168 cm vagyok és 47 kg. Rám nagy az xs-es. Mindig xxs-est keresek, nadrágból is es folsobol is, de alig találok. Emlékszem, mikor fel eve meg 65 kg voltam, es L-es cuccokat vettem xd mert mar az M-es is kezdett feszulni. De en boldogabb vagyok most, hogy alig találok ruhákat, mint anno a tulsulyommal-.-
19/19 anonim válasza:
Én a Tally Weijlben xxs ruhát is szoktam venni :D 158/43/ 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!