Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőruha állj jól egy...

Milyen fürdőruha állj jól egy teltkarcsú lányon?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és szeretnék a nyáron strandra járni, de félek, hogy a testem miatt kinevetnének. Igaz, hogy homokóra alakom van, de a méretem 42-es. A mell-derék-csípő arányom 100-70-100. A combjaim tele vannak srihákkal, a hátam tele van patanásokkal, pedig kozmetikussal kezeltetem.
2014. máj. 19. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy 40-es méret:

[link]

2014. máj. 19. 14:22
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez a 42-es méret:

[link]

2014. máj. 19. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Ez meg egy 46-os

[link]

Kérdező, senki nem szídta az édesanyádat, csak mindenki csodálkozik, hogy miért nem lettél már réges rég endokrinólógushoz elvíve.És hogy így kiengedne a strandra, tudva azt, hogy pattanásos bőrre, ha ránapoznak, az örök maradandó hegeket okoz.

2014. máj. 19. 14:27
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
9 Ha tisztában lennél a mérettel, nem 50-es nagyságú fürdőruhákat ajánlgatnál egy 42-es méretre:DD
2014. máj. 19. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
29%

16 évesnek ez pl. 42-esben tökéletes:

[link]

2014. máj. 19. 14:33
 16/21 anonim válasza:
/Már bocsi, de amit 46-osnak linkeltél, az a képen tuti nem az. Az a lány inkább 40 max 42-es ruhát hord. / Kérdező, a tankini kizárva? Nekem van (az is), nem tapad a hasadra, mint az egyrészes, mégis magabiztosságot ad, hogy nincs ki mindened. Vegyél esetleg egy színben hozzá illő strandkendőt, és menjél nyugodtan vízpartra.
2014. máj. 19. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
nem a méretezésen van a hangsúly, hanem a ruhán, gondolkozz már, egy 50-es méretű ruha lehet megtalálható XS-es vagy XXXXL-ES formában is.
2014. máj. 19. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
és nem egyformák az emberek, tehát a súlyarányok sem egyformán oszlanak el pl. a kérdezőn vagy rajtam. ész.
2014. máj. 19. 15:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért veszekedtek? Nem a képen látható nő mérete, hanem a fürdőruha típusa számít! Hihetetlen, mennyi ideje van egyeseknek... Szerintem olyan fürdőruha lenne jó, aminek top a fölsője, és sort az alja. Akár külön-külön is megvásárolhatod a darabokat, ha nem találsz szettben. Az alsó mindenképp egyszínű legyen!
2014. máj. 19. 15:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek meg azt üzenem, hogy szálljon magába!

Én M-es méret vagyok és tele vagyok striákkal.

Ha lenne elég eszed, nem lomboznád le szegény leányzót ilyen flegma dumával, hogy "anyád hogy engedhette ezt meg".

Képzeld el a stria a vékonyabb bőrtípusnál mindenféle fogyás hízás nélkül is előjöhet.

Én pl. 1 év alatt nőttem vagy 10 centit, és az egész csípőm striás.

Jah és 36-38-as a méretem, szóval szerintem nézz utána, hogy működik a striaás bőr mielőtt másokat beoltasz teljesen agyatlanul, tudatlanul.

Ha csak nem vagy 12-14 éves, akkor ezzel a mentalitással jobb, ha elásod magad inkább.

2014. máj. 19. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!