Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a mostani fiú divat?

Mi a mostani fiú divat?

Figyelt kérdés
Szóval a fiatalok körében most mi a menő ilyen téren?
2009. dec. 28. 22:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és akkor ez mennyire megy a divathoz: félhosszú, hátul tépett haj, elől vasalva, egyszínű póló (fehér) és mondjuk egy szűkebb világos farmer?
2009. dec. 29. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Most a nyomorult tecktonik jött a divatba. Emót már végigkínlódták. Most minden 2. fiatal srác,a TCK-t majmolja.

Én meg fejreállok tőle. De ez egyéni vélemény...

2009. dec. 29. 22:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is utálom a tektonikot. Baromi sz*r. Amúgy 05:56! Nem, a csajok nem buknak az emosokra. ÉN MÁR CSAK TUDOM. Mármint a normálisak 17/L
2009. dec. 29. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek. Akkor az ilyen nemnormális csajok mint én, azok buknak rájok. A többi normális embertől elnézést kérek >.<"
2009. dec. 30. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:
16:29 így már jó
2009. dec. 30. 16:33
 16/16 anonim válasza:

Jajj má..láttam itt olyan cifra válaszokat..:D Igazság szerint a szolidabb divat sztem most a félcsőnaci, esetleg a nagyülepű nadrág.Ehhez vmi egyszinű poló vmi mintával ami nem nagyon de egy picit feszül(nemminden esetbe!) Aztán egy tornacipő esetleg egy Supra formájú cipő v az.Aztán a többit már te döntöd el.

Pl. ez--> [link]

Meg ez--> [link]

2011. febr. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!