Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Menthető még ez a farmer?...

Menthető még ez a farmer? Szinte új még, de már nem tudok vele mit kezdeni :S

Figyelt kérdés

4-5-ször már tutira ki lett mosva, ha nem többször, de még mindig szürkéskékre fogja a lábaimat, a fehérneműmet pedig dobhatom ki a kukába, mert kimoshatatlan belőle a kék. Múltkor felhúztam fölé egy fehér pulcsit, hát mire hazaértem, összefogta ahol összeért az anyag.

Nagyon komoly ruhafesték lehet benne, múltkor magamra löttyintettem a vizet és ahogy az ujjaimat végighúztam rajta, tiszta kék lett a kezem, a lábaimról pedig napokba kerül amíg lesikálom a kékséget.

Ecetet szoktak rá javasolni, legutóbb 1 órán keresztül ázott az ecetes vízben mielőtt kimostam de semmi. Megszáradt, felvettem és na'vi lábak újra :(

Mit csináljak vele?

2014. máj. 18. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Dobd ki a fenébe és máskor ne vegyél ilyen ótvar minőségű ruhát.
2014. máj. 18. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy én sem márkás butikokból öltözködöm, sosem költök 4-5ezernél többet egy nadrágra, mégsem volt még soha ilyen tapasztalatom a noname gatyákkal.
2014. máj. 18. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

ha már az ecet sem segített , akkor én a helyedben ki hipóznám. így megmaradna a nadrág igaz, más színe lenne neki, de úgy már kisebb lenne az esély arra, hogy fogjon.

jobb ötlet nem jutott eszembe sajnos.

2014. máj. 18. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hát akkor lehet hogy kuka lesz. Pedig nem a híd alól vettem a kínaitól, hanem a C&A-ban és volt vagy 8 ropi...
2014. máj. 18. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha még nincs 30 napja megvéve és megvan a blokk meg a címke szépen operáld rá vissza a címkét a nadrágot szépen vasald ki és vidd vissza hogy ajándékba kaptad de sajnos nem találták el az ízlésed vele.

Ilyenkor levásárolhatod az árát.

2014. máj. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!