Nagymellű nők! Tudnátok esetleg ajánlani webshopot, üzletet, ahol nagy méretben, viszonylag olcsón lehet melltartót venni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 08:40
11/12 anonim válasza:
Igen én össze is vásárolgatok, ám tesóm is 75 f s ő meg 85 D .t vesz néha ha valami nagyon nagyon megtetszik neki es. Legbelsőbe teszi a kosar ott is egyezik
12/12 anonim válasza:
6: Talán én is egy hónapja lehettem ott utoljára. Sztem működik. 75F-ben pedig biztosan van választékuk, pl. az Un:usual márkából is (az is Felina), amik elég fiatalos, szivacsos kosarú holmik. Nekem sajnos nem jók azok, de néha még magamra is találok ott 5e körül (80H)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!