Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elvesztem . Valaki mentsen...

KicsiiAníí kérdése:

Elvesztem . Valaki mentsen meg, teljessen el vagyok keseredve! Hol tudnék?

Figyelt kérdés

sziasztok , avval a kérdéssel fordulok hozzátok hogy nekem nagyon nagy lábam van 21 éves létemre... :(

magyar oldalakon csak ósdi és banyacipő félét találok 28 -28.5 cm hosszú talpam.... Igen elkeserítő marha nagy...

Tudnátok nekem oldalakat mondani ajánlani ahol rendes női cipők vannak nagy méretekben is ? nem baj ha külföldi, csak ebay és vatera meg ilyenekből nem kérek már megjártam velük.. :( aliexpress.comot néztem már.

Nagyon nagyon köszönöm !!

2014. máj. 14. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt angol vagy magyar méretben is adjad már meg légyszi, mert így a kutya nem érti.
2014. máj. 14. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
otto.hu
2014. máj. 14. 23:08
 3/5 A kérdező kommentje:

magyar 43

angol us :10

uk :9

2014. máj. 15. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:
az otto.hu nagyondrága.
2014. máj. 15. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Extra nagy lábra nincs olyan hogy drága. Itt te már hiába keresel olcsón, nem tudsz venni párezerért. A Deichmann is 41-42esig gyárt cipőket, 43 ott se max férfi sportcipőre van esélyed. Vagy csináltatsz horror áron vagy veszel extra boltokban de ezeknek borsos ára van.
2014. máj. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!