Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Debreceni lányok, hol szoktato...

Debreceni lányok, hol szoktatok melltartót venni?

Figyelt kérdés
Mennyiért, és kb mennyi ideig bírja a strapát?
2009. dec. 28. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:

legutóbb a triumphban vettem egyet 5-ért, meg egy tangát 1500-ért én nagyon szeretem kényelmes meg minden (fórumban, kálvin téren is van)

szeretem még a women's secretet is nagyon jó cuccok :)

a tezenisben rendszeresen bugyikat szoktam venni XD

a calzedoniának pedig jók a harisnyái én azokat onnan szoktam, így a többiről ott nem tok nyilatkozni

tudom ezek drágábbak, de megéri kifizetni nekem, mert pl.: nekem nagy a cicim, és nem mindegy mit veszek fel, milyen lesz a tartása stb... és a mini mellűeknek sem mindegy hogy kínait vesznek ami nem jó de olcsó

én pl régen nagyon nem voltam magabiztos az alsóneműm miatt ma az vagyok és örülök, hogy tudok rá áldozni ja am az összes többi üzlet a fórumban van csak hogy tudd

jó shoppingot:)

egy segítőkész csajszi

2009. dec. 30. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!