Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Mit gondoltok erről a...

Csajok! Mit gondoltok erről a bikini alsóról?

Figyelt kérdés

Brazil tangás bikini alsónak hívják, ha jól tudom. Nem az a nagyon széles fazonú, hanem keskenyített, de szerintem a tangától azért elég messze van.

Ti felvennétek ilyesmit?

[link]

[link]

2014. máj. 14. 18:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenben én sem mutogatnám magam a strandon.
2014. máj. 14. 21:38
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
R#ngyós
2014. máj. 14. 22:13
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem venném fel. Fehérneműként rendben van, de strandra inkább nem.
2014. máj. 14. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Ez valóban a féltanga. Strandra is bátran felvehető, sőt, kicsi popsin ez mutat a legjobban. A pici popsinak ez emeli ki legjobban a szépségét. :) Természetesen hozzá illő alak és popsi kell hozzá.

Amúgy a tanga sem gáz, ha megfelelő alak és fenék, meg normális viselkedés tartozik hozzá. Nem a tangától lesz valaki ribis, hanem a viselkedésétől. Aki ribisen viselkedik, az mama bugyogóban is ribis lesz. Viszont egy jó alakú lány szép popsiját vétek túlzottan becsomagolni. Szóval a tangának is megvan a maga helye. :)

2014. máj. 14. 22:25
 15/21 A kérdező kommentje:

Egyébként ha körülnéztek a strandon legalább a nők felén olyan bikini felső van ami sokkal többet mutat, mint ez az alsó rész... mégse szólja meg őket senki, hogy ízléstelen, meg hogy r*ngyós... :)

Szerintem mindenki azt hangsúlyozza az alakján, ami számára a legelőnyösebb és kész :)

2014. máj. 14. 22:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En most meglepodtem, hogy sokan ringyosnak tartjak. En is ilyet hordok strandon, de van is mit mutogatnom, megdolgoztam erte.
2014. máj. 14. 23:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem való strandra, mert túl kihívó. De persze ha nekem ilyen popóm lenne,mint a képeken a csajoknak, lehet máshogy gondolnám és felvenném..de nekem nincs ilyen jó se.ggem..:/

25/L

2014. máj. 15. 10:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Siman felvennem
2014. máj. 15. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha ilyen fenekem lenne, felvenném:D Egyébként azért annyira nincsen messze a tangától olyan értelemben, hogy nem sokkal takar többet...
2014. máj. 15. 14:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Igaz lehet, de nagyon a ,,literes, litykós"-tól kinek hogy tetszik, sincs messze :D inkább az aranyközépút :)
2014. máj. 16. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!