Csajok! Mit gondoltok erről a bikini alsóról?
Brazil tangás bikini alsónak hívják, ha jól tudom. Nem az a nagyon széles fazonú, hanem keskenyített, de szerintem a tangától azért elég messze van.
Ti felvennétek ilyesmit?
Ez valóban a féltanga. Strandra is bátran felvehető, sőt, kicsi popsin ez mutat a legjobban. A pici popsinak ez emeli ki legjobban a szépségét. :) Természetesen hozzá illő alak és popsi kell hozzá.
Amúgy a tanga sem gáz, ha megfelelő alak és fenék, meg normális viselkedés tartozik hozzá. Nem a tangától lesz valaki ribis, hanem a viselkedésétől. Aki ribisen viselkedik, az mama bugyogóban is ribis lesz. Viszont egy jó alakú lány szép popsiját vétek túlzottan becsomagolni. Szóval a tangának is megvan a maga helye. :)
Egyébként ha körülnéztek a strandon legalább a nők felén olyan bikini felső van ami sokkal többet mutat, mint ez az alsó rész... mégse szólja meg őket senki, hogy ízléstelen, meg hogy r*ngyós... :)
Szerintem mindenki azt hangsúlyozza az alakján, ami számára a legelőnyösebb és kész :)
Szerintem nem való strandra, mert túl kihívó. De persze ha nekem ilyen popóm lenne,mint a képeken a csajoknak, lehet máshogy gondolnám és felvenném..de nekem nincs ilyen jó se.ggem..:/
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!