Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szegeden milyen jó turkálók...

Szegeden milyen jó turkálók vannak?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem a városba, még nem igazán ismerem ki magam. :) Aki itt él, milyen jó turkálót tudna ajánlani?

Jobban szeretem a vállfás üzleteket.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2014. máj. 13. 18:54
 1/8 Rajmand ***** válasza:
0%
Ne menj turkálóba. Nem jók a ruhák. Gagyi szar az összes, most komoly hogy használt ruhát akarsz venni/hordani? Most nem az akarom mondani hogy vegyél nagyon drága Armani meg Gucci ruhákat de szerintem a H&M ben is vannak elég olcsó ruhák jó minőségben meg C&A.
2014. máj. 14. 20:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet. Turkálókban sokszor nagyon jó minőségű és egyedi ruhákat lehet szerezni, persze nem céllal kell menni. Nyilván szoktam vásárolni nevesebb üzletekben is, de nem vetem meg a turkálót sem. C&A-t pont nem szeretem, egyik ruha sem tetszik, gagyik. A H&M-ből sok jó ruhám van, de pl. az új farmerom, amit ott vettem két mosás után tönkrement...
2014. máj. 14. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Egész Szeged tele van turkálóval. Csak a nagyáruháznál van vagy 6:D
2014. máj. 15. 15:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is láttam már egy csomót, de gondolom vannak jobbak és rosszabbak is. :D Azért köszi a választ!
2014. máj. 15. 17:39
 5/8 Rajmand ***** válasza:
0%

1. Vagyok

arra gondoltam hogy én tuti nem vennék fel használt ruhát amibe más beleizadt tudom hogy kivan mosva meg otthon is kimosod de akkor is taszít ez engem..

2014. máj. 15. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyilván a turizásnak más kultúrája van. Én is nagyon alaposan átvizsgálom a termékeket. Találtam már címkés, vadonatúj ruhákat, max. egyszer használt gyönyörű alkalmi ruhákat. Ha van időm szeretek kincsekre vadászni. :)
2014. máj. 15. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Milliárd turi van Szegeden, a NagyÁban más sincs... Amúgy menj Hádába, az még valamennyire igényes is, de a plázához menj
2014. máj. 16. 18:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, be fogok nézni! :)
2014. máj. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!