Szegeden milyen jó turkálók vannak?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem a városba, még nem igazán ismerem ki magam. :) Aki itt él, milyen jó turkálót tudna ajánlani?
Jobban szeretem a vállfás üzleteket.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2014. máj. 13. 18:54
1/8 Rajmand válasza:
Ne menj turkálóba. Nem jók a ruhák. Gagyi szar az összes, most komoly hogy használt ruhát akarsz venni/hordani? Most nem az akarom mondani hogy vegyél nagyon drága Armani meg Gucci ruhákat de szerintem a H&M ben is vannak elég olcsó ruhák jó minőségben meg C&A.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet. Turkálókban sokszor nagyon jó minőségű és egyedi ruhákat lehet szerezni, persze nem céllal kell menni. Nyilván szoktam vásárolni nevesebb üzletekben is, de nem vetem meg a turkálót sem. C&A-t pont nem szeretem, egyik ruha sem tetszik, gagyik. A H&M-ből sok jó ruhám van, de pl. az új farmerom, amit ott vettem két mosás után tönkrement...
2014. máj. 14. 20:55
3/8 anonim válasza:
Egész Szeged tele van turkálóval. Csak a nagyáruháznál van vagy 6:D
4/8 A kérdező kommentje:
Én is láttam már egy csomót, de gondolom vannak jobbak és rosszabbak is. :D Azért köszi a választ!
2014. máj. 15. 17:39
5/8 Rajmand válasza:
1. Vagyok
arra gondoltam hogy én tuti nem vennék fel használt ruhát amibe más beleizadt tudom hogy kivan mosva meg otthon is kimosod de akkor is taszít ez engem..
6/8 A kérdező kommentje:
Nyilván a turizásnak más kultúrája van. Én is nagyon alaposan átvizsgálom a termékeket. Találtam már címkés, vadonatúj ruhákat, max. egyszer használt gyönyörű alkalmi ruhákat. Ha van időm szeretek kincsekre vadászni. :)
2014. máj. 15. 20:43
7/8 anonim válasza:
Milliárd turi van Szegeden, a NagyÁban más sincs... Amúgy menj Hádába, az még valamennyire igényes is, de a plázához menj
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, be fogok nézni! :)
2014. máj. 16. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!