15-25 éves lányok ti milyen márkájú ruhákat látnátok egy fiún szívesen (melyik boltból legyen a nadrág, póló, galléros póló, kardigán, hoodie, cipő, kabát, stb. )?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget :)#ruha #nadrág #divat #randi #cipő #farmer #öltözködés #figyelemfelkeltés #férfi divat #fiúk öltözködése
2014. máj. 13. 16:31
11/26 anonim válasza:
nem márka függő. egy jó ruhaösszeallitas a turibol is pont olyan jo tud lenni. ha van stilusod es aszerint oltozkodsz akkor csak emiatt ne valtoztass rajta
12/26 anonim válasza:
Miért ne válaszolhatnék egy lányokról szóló kérdésre ? Micsoda logika. Nagyon okos lehetsz, ha egy önzetlenül válaszoló emberbe élből belekötsz és elkezdessz személyeskedni. Tiszteletre méltó viselkedés.
13/26 anonim válasza:
Ráadásul egy normális lány (2-es válaszoló) is ugyanazt mondja amit én. De te nyílván nem az ilyen emberek után keresgélsz, hanem a te szinteden lévők érdekelnek.
14/26 anonim válasza:
Ha buta vagy, mint a föld, akkor teljesen mind1, hogy milyen márkájú ruha van rajtad, senkinek sem fogsz kelleni.
15/26 A kérdező kommentje:
14-es, egy mérnök-közgazdász aki beszél 3 nyelven és érdeklődő szinte minden iránt mennyire lehet buta szerinted?
2014. máj. 13. 17:13
16/26 anonim válasza:
Akkor adok egy értelmes választ. Tetszenek a new yorkeres cuccok, a nike,adidas,converse cipők.
17/26 A kérdező kommentje:
Végre, köszönöm utolsó :)
2014. máj. 13. 17:21
18/26 anonim válasza:
#15 Ha ennyire értelmes vagy, akkor miért akarsz felületes nőkkel ismerkedni? Én tényleg jóindulatból írtam az első válaszom. Szerintem olvasd el mégegyszer amit írtam, mert egyáltalán nem ellened szólt.
19/26 anonim válasza:
Jó, nyílván nem célszerű turkálós cuccokban csajozni, de azért aki márkák alapján ítéli meg az udvarlóját az annyit is ér.
20/26 anonim válasza:
Részemről pl nem fogok különösebb szimpátiát érezni egy olyan illető iránt aki kiad 40ezret egy Nike Air Max-ra csak azért mert ez a divat, pláne hogy ebben a korban vlsz a szülei pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!