Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a nagy nike air max...

Mi ez a nagy nike air max cipő divat? Vélemény?

Figyelt kérdés
Egyre több lányon látok ilyen cipőt, olyan ruhákhoz veszik fel, amihez szerintem egyáltalán nem illik. Honnan jött ez a divat? Mit gondoltok, hogy néz ki?
2014. máj. 13. 14:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

annyira nem bírom, hogy mások ezen élcelődnek fennhangon, hogy az air max 30-50 ezer forint és hogy jézusom hogy lehet hogy erre valakinek futja... mi közöd hozzá? :D

nekem is van air maxem, de én még akkor vettem, amikor még nem volt divat, és ki lehetett fogni a vaterán párezer forintért, én pl 8000-ért vettem eredetit :D

2014. máj. 22. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Aki szidja, annak vagy nincs rá pénze és féltékeny, vagy csak simán szeret kritizálni mindent ami divat,nehogy gáz legyen, hogy neki nincs xd

Nem mindegy nektek? Sokan szeretik,mert jó. Ennyiiii

Attol h nektek nem tetszik egy cipo attol meg nem kell mindent meg mindenkit fikazni

2014. máj. 24. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Mert divat majom kis tinik, és még a sport cipő fogalmát is keverik az utcai cipővel. EZ ugyan utcai, de miért is??? SPort cipőnek alkalmatlan, utcainak ronda és szintén minek.

És nem, nem anyagiak miatt, vannak ennél drágább és normálisabb cipők is.

Kirándulni viszont jó, mert várost nézni.

2014. máj. 24. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Na ez viszont engem is felhuz, h kis tinimajmok felvesznek,kidobnak 40et egy sportcipore de 1 kort nem futott eleteben xd en 5evig atletizaltam igy ezzel szemben kritikusabb vagyok:D de en szeretem ezeket a cipoket:)
2014. máj. 25. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!