Vannak azok a gumikarkötők, amiket ha leszakítanak rólad, akkor amit jelent azt meg kell csinálnia veled annak aki leszakította. Mi annak a neve?
Ha ezekre gondoltál:
A neve: jelly bracelet.
(s.exkarkötő --> .=z) remélem érthető a kipontozott neve, nem tudtam másképpen leírni. :D
Sztem nincs külön neve, én legalábbis nem találtam, esetleg ha vmi angol oldalon nézed, de ugy sajna nem érteK:)
Sztem am megtezsi sima gumi, vagy füz9tt v vmilyen karkötö, amit le tudnak tépni, szval nem olyan kemény.
Már ha erre akarod használni, de ahhoz ugye több ember is kell. Mert ha csak te meg 2-3 ember tudja, mit jelent, akk nemigen müködik.
Én is most olvastam az Im-ben. Különböző színű karkötők vannak, amit ha letépsz a másikról meg kell tennie azt amit az adott szín jelképez.
Pl. Piros=Csók Arany=Bármi amit kérsz Fekete=Szex
Honnan tudjátok hogy melyik szin mit jelent ??
kerestem csomó helyen és sehol nem találtam . :O
Utolsó!!
Én elsőre megtaláltam!!!!! --> " A kisebb lányok még csak sárga, vagy narancssárga karkötőt hordanak, ez azt jelenti, hogy meg kell ölelniük a fiút, vagy bele kell harapniuk a nyakába, a piros és pink szín már messzebb megy a szexuális skálán és azt feltételezi, hogy a lány hajlandó csókolózni és megmutatni a melleit is. Aki kék karkötőt hord, az már az orális szexet sem veti meg, akinek a csuklóján arany vagy fekete karkötő virít, az pedig gyakorlatilag már mindenre hajlandó."
(első voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!