Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak azok a gumikarkötők,...

Vannak azok a gumikarkötők, amiket ha leszakítanak rólad, akkor amit jelent azt meg kell csinálnia veled annak aki leszakította. Mi annak a neve?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ezekre gondoltál:

[link]

A neve: jelly bracelet.

(s.exkarkötő --> .=z) remélem érthető a kipontozott neve, nem tudtam másképpen leírni. :D

2009. dec. 27. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Sztem nincs külön neve, én legalábbis nem találtam, esetleg ha vmi angol oldalon nézed, de ugy sajna nem érteK:)

Sztem am megtezsi sima gumi, vagy füz9tt v vmilyen karkötö, amit le tudnak tépni, szval nem olyan kemény.

Már ha erre akarod használni, de ahhoz ugye több ember is kell. Mert ha csak te meg 2-3 ember tudja, mit jelent, akk nemigen müködik.

2009. dec. 27. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
mit kell neki csinálnia mi van???én erről még soha nem hallottam....valaki írja már le,.
2009. dec. 28. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is most olvastam az Im-ben. Különböző színű karkötők vannak, amit ha letépsz a másikról meg kell tennie azt amit az adott szín jelképez.

Pl. Piros=Csók Arany=Bármi amit kérsz Fekete=Szex

2009. dec. 28. 10:26
 5/7 anonim válasza:

Honnan tudjátok hogy melyik szin mit jelent ??

kerestem csomó helyen és sehol nem találtam . :O

2010. dec. 15. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó!!

Én elsőre megtaláltam!!!!! --> " A kisebb lányok még csak sárga, vagy narancssárga karkötőt hordanak, ez azt jelenti, hogy meg kell ölelniük a fiút, vagy bele kell harapniuk a nyakába, a piros és pink szín már messzebb megy a szexuális skálán és azt feltételezi, hogy a lány hajlandó csókolózni és megmutatni a melleit is. Aki kék karkötőt hord, az már az orális szexet sem veti meg, akinek a csuklóján arany vagy fekete karkötő virít, az pedig gyakorlatilag már mindenre hajlandó."

(első voltam)

2010. dec. 15. 20:30
 7/7 anonim válasza:
ELSŐ : köszi a választ. : )
2011. aug. 6. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!