Csak én vagyok olyan gyökér, hogy nem tudom kikapcsolni a melltartómat, ha rajtam van?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok másfél éve hordok kb melltartót, és mindig úgy veszem le, mint a pólót, tehát nem kikapcsolom, hanem csak áthúzom a fejemen. Ma fürdésnél percekig csak álltam és próbálkoztam, végén meguntam, és levettem úgy, ahogy szoktam. Ezt gyakorolni kell, vagy mi?#melltartó #kikapccsolás
2014. máj. 7. 20:23
1/7 anonim válasza:
Próbáltad elfordítani magad elé húzni a kapcsot és úgy? :D
2/7 anonim válasza:
Mi olyan bonyolult benne?
Pánt lehúz, melltartó lehajt, kapocs előre forgat és kikapcsol.
Egyébként, ha megfelelő melltartót hordanál, nem is tudnád lehúzni a fejeden keresztül.
3/7 anonim válasza:
Régen én sem tudtam, de már megtanultam kikapcsolni meg bekapcsolni (mivel én azt sem tudtam).
4/7 anonim válasza:
Más is írta, ha megfelelő méretű, akkor nem kéne így lejönnie (ha nem túl nagyok a melleid ez nem nagy tragédia). Nem lehet hogy akad kicsit a kapocs?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az volt a probléma, hogy én úgy próbáltam eddig mindig levenni, hogy nem fordítottam meg, hanem csak a hátamnál próbátam kikapcsolni. Apummal élek, anyummal nem szoktam találkozni, barátnőim nincsenek, és egyedül filmekben láttam, hogy ott mindenki lazán kikapcsolja megfordítás nélkül :D
Mégegyszer köszi a válaszokat :)
2014. máj. 8. 21:17
7/7 anonim válasza:
Mert simán ki is lehet kapcsolni előrehúzás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!