Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel dobhatnám fel az öltözékem?

Mivel dobhatnám fel az öltözékem?

Figyelt kérdés
a farmerjaim mind egyforma színűek és fazonúak (kékek és egyenesszárúak) és a legtöbb polómon sincs semmi minta, és elég unalmasnak érzem a ruhatáram
2009. dec. 26. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Százforintos boltokban lehet kapni olcsón nagyon szép nyakláncokat és szép öveket is. Esetleg a kínaikban is lehet ha olcsón akarsz. Ha lehet drágább, akkor csak indulj el valamerre és vásárolj. Egy jó cipő is fel tudja dobni. Esetleg pár új póló, vagy ha veszel rá egy mellényt. Variálj, vagy ha van hozzá tehetséged, varrogathatsz rájuk 1-1 masnit, vagy díszt, vagy szépen megcsinálhatod a hajad, sminked.

Hajrá :)

Enikő

2009. dec. 26. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha legközelebb farmert veszel vegyél más színűt...világosszürkét, feketét, ha merész vagy akár egy pirosat. az egyszínű pólóidat könnyen feldobhatod egy mintás sállal lazán a nyakadba téve, illetve vegyél bátran mintás pólókat..jah és a nagy nyakláncok is feldobnak egy tökegyszerű pólót.hajrá
2009. dec. 26. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

sálak, karkötők

nekem vannak aranyos kitűzőim, azokmindent feldobnak)masnis, virágos). vagy lehet kapni pólóra vasalható képeket, díszeket is

2009. dec. 26. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek az ötleteket :)
2009. dec. 26. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Egy mutatós nyaklánc, sál,öv,kiegészítő sokat dobhat az egyszerű ruháidon. (mondjuk a mintás,figurás pólókhoz már nem kellenek nagyon ilyenek..szerintem)

Vagy akár beszerezhetsz 1-2 új darabot is, pl: egy színesebb harisnyát, na jó rögtön nem kell sárga, de valamilyen halvány jól nézhet ki.

Vagy esetleg a hosszított tunikák,garbók, denevérújjas felsők közül is választhatsz valamilyet.

De találtam pár képet, te is kipróbálhatnád így:

[link]

[link] --van farmerosban is.

[link]

[link] --bolero is jó választás

Vagy egy sima garbóra kötsz egy kockás inget:

[link]

Remélem tudtam segíteni. :)

2009. dec. 27. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!