Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Retro...

Mi a véleményetek a Retro Jeans-ről? Miért szeretitek, vagy miért nem szeretitek?

Figyelt kérdés
Mindig mindenki fikázza, hogy "miss plázacica bolt", meg ilyenek. Pedig szerintem inkább a sportosabb kategóriát súrolják a cuccok, amiket ott lehet kapni. Nekem nagyon tetszik, és a minősége is jó.
2009. dec. 26. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Én utálom.

minden második emberen retro póló meg gatya virít.

mellesleg én még 25000 alatt nem láttam nadrágot.

Berskha akkor már sokkal jobb, nőies és sportos ruhák is vannak.

az úgy nevezett "bőnadrág" berskhába 6000 ft körül mozog. Retroba meg a háromszorosa ;)

2009. dec. 29. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Hát nekem elsősorban nem ez a stílusom.Nekem túl sportosak azok a cuccok és ezáltal úgy gondolom, hogy nem érik meg a pénzüket.De amúgy se.Rá b@sznak egy Retro mintát aztán máris 5ezerrel drágább.Kamu.De nem gáz, ha valaki onnan öltözik.Ha sportosabb lennék, amúgy tutira én is a Retroban vásárolnék leginkább.
2009. dec. 29. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tom. A minőségét nem nevezném annyir akivállónak :S Nekem van egy eredeti Retro short-om. Nagyon drága volt. 1 hónap alatt teljesen lekopott a nagy Retro felírat a fenekéről, a gumi teljesen kitágult és felcsvarodott, a varrásnál pedig szószerint bomlott szét. Egyik bnőm is vett ilyen gatyát és ugyan ez lett a sorsa, mint az enyémnek :S Pedig nagyon tetszett :(
2009. dec. 30. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a farmerjait és a pólóit, de nagyon drága.
2009. dec. 30. 14:58
 15/15 anonim válasza:
Iszonyat proli márka lett, jórészt 40es korosztály viseli, abból is a mulatós, falunapos emberek, akik szerint ez valami nagy külföldi márka, holott egy teljesen magyar középszar márka.
2023. szept. 4. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!