Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, egy ilyen cipőhöz...

Lányok, egy ilyen cipőhöz miket lehet felvenni? 20/L

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenem van fehérben, de kifogytam az ötletekből. Várok mindenféle ötleteket, hogy ti hogy hordanátok, mivel, stbstb. Köszönöm előre is. :)

2014. máj. 5. 11:49
 1/4 anonim válasza:
fekete, fehér, pink, menta mehet. de igazábóp szinte minden!
2014. máj. 5. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez egy sima tornacipő, tehát lehet kombinálni mindennel, pl.: - egy sima farmer és a cipőhöz színben passzoló póló

- ez a szín nagyon jól mutat fehér nadrággal, felülre ugyanúgy hasonló árnyalató póló

-vagy ha kicsit nőiesebb vonalat akarsz, szoknyával is felveheted (a lényeg, hogy a szoknya ne legyen túl színes, nem jó ha egyszerre túl sok színt viselsz, én legalábbis ezt vallom)

Ezeket a szetteket feldobhatod egy farmerkabáttal, mivel jön a jó idő egy fehér farmerkabát nagyon tavasziasnak hat, és egy ilyen szín cipő csak feldobja a szettet :)

2014. máj. 5. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaj elnézést, második vagyok, valahogy átsiklott a szemem azon a résznél, hogy neked fehér színbe van és nem olyanon mint a képen.

Ha fehérbe van neked, akkor nem kell túl bonyolítani a dolgot, mindenhez felveheted, a fehér passzol mindenhez! :)

2014. máj. 5. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:

farmersort+vmi romantikusabb felső/egyszerű póló v.

boyfriend farmer+ haspóló v.

fekete csőnaci+ fehér top

fekete pólóanyagú miniszoknya(H&M basic-es pl_)+bővebb,egyik vállat szabadon hagyó egyszínű felső.mondjuk szürke

2014. máj. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!