Lányok, egy ilyen cipőhöz miket lehet felvenni? 20/L
Ilyenem van fehérben, de kifogytam az ötletekből. Várok mindenféle ötleteket, hogy ti hogy hordanátok, mivel, stbstb. Köszönöm előre is. :)
Ez egy sima tornacipő, tehát lehet kombinálni mindennel, pl.: - egy sima farmer és a cipőhöz színben passzoló póló
- ez a szín nagyon jól mutat fehér nadrággal, felülre ugyanúgy hasonló árnyalató póló
-vagy ha kicsit nőiesebb vonalat akarsz, szoknyával is felveheted (a lényeg, hogy a szoknya ne legyen túl színes, nem jó ha egyszerre túl sok színt viselsz, én legalábbis ezt vallom)
Ezeket a szetteket feldobhatod egy farmerkabáttal, mivel jön a jó idő egy fehér farmerkabát nagyon tavasziasnak hat, és egy ilyen szín cipő csak feldobja a szettet :)
Jaj elnézést, második vagyok, valahogy átsiklott a szemem azon a résznél, hogy neked fehér színbe van és nem olyanon mint a képen.
Ha fehérbe van neked, akkor nem kell túl bonyolítani a dolgot, mindenhez felveheted, a fehér passzol mindenhez! :)
farmersort+vmi romantikusabb felső/egyszerű póló v.
boyfriend farmer+ haspóló v.
fekete csőnaci+ fehér top
fekete pólóanyagú miniszoknya(H&M basic-es pl_)+bővebb,egyik vállat szabadon hagyó egyszínű felső.mondjuk szürke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!