Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől lettek olyan menők most...

Mitől lettek olyan menők most ezek a Nike Air Force-s cipők?

Figyelt kérdés
Szerintem tök ocsmányak, ilyesmit hordtak az emberek az 1990-es években airobic-edzésekre. Azt meg külön meglepőnek tartom, hogy egyesek csini szoknyához, elegáns felsőhöz is azt veszik fel és ilyen nem csak elvétve látok. Nekem is van több Nike cipőm, nagyon szeretem őket, de ezek ilyen keskeny, kecses fazonok és csak sportos viselethez veszem fel, pl. ebben menni bulizni eszembe se jutna. Van ilyen sima edzőcipő fazonú Nike-m is, de abban futni járok... Komolyan ennyire ízlésficamosok egyesek? :D
2014. máj. 5. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Kinek ez tetszik, kinek az. Ezen miért kell így kiakadni? Még szerencse, hogy neked jó az ízlésed, nyugtasd magad ezzel :-)
2014. máj. 5. 11:22
 2/6 tubifex ***** válasza:
gondolom láttak pár bulvár/közösségi oldalon sztárokról képet, hogy ilyet viselnek és akkor már nekik is rögtön ilyen kell... de azt elfelejtik, hogy ezt normál esetben nem plázába/bulira találták ki és a celebek is edzéshez hordják. számomra is érthetetlen az egész
2014. máj. 5. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem akadtam ki :) Csak felmerült bennem, hogy ez is mi már megint, néhány idióta elkezdte utcai viseletnek hordani, a többi birka meg követi? :D
2014. máj. 5. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden valami felkapott cucc, ami hirtelen mindenkinek kell..egyébkén szerintem is baromi ronda, max edzeni oké.
2014. máj. 5. 20:56
 5/6 anonim válasza:
Hagyd, tömegemberek. Csak mennek a csorda után.
2014. máj. 7. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem többen keveritek az Air Max-el. Az Air Force utcára tervezett cipő, nem olyan a kialakítása, nem rugós, ellenben az Air Max-el.
2014. máj. 9. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!