Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szűkebb gatya elegáns, öltönyc...

Szűkebb gatya elegáns, öltönycipővel?

Figyelt kérdés

Eddig még nem került sor olyan eseményre ahová tényleg illet volna komolyan kiöltöznöm(zakó,öltönycipő,ing) Én egy jó ideje csak szűkebb fazonú nadrágokat hordok(Skinny, Slim fit) Tudom hogy sokaknak nem tetszik, de valahogy másban nem érzem jól magam. Szóval gondoltam egy ilyennel helyettesítem a mások számára természetes öltönynadrágot.

Kinek mi a véleménye erről? F/17

2014. máj. 5. 01:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt te kioltozesnek hivod?

Majd ha eljon az ideje nezd meg mi lessz az osszes ferfin aki "ki van oltozve!"

Ugyan az ami rajtad!

Ez nem egy egyedi oltozet,szerintem probald meg elengedni a fantaziadat ugy mint en es talalj ki egy egyedi stilust ilyen alkalmakra.

Nezzunk 1 peldat a noknel szoktal latni egyezest ruhazkodasba mondjuk egy estelyen,fogadason?

Ugye nem!

Es miert mert ok ugyelnek az egyeniseguket kihangsulyozo oltozetre ellentetben a szurke eger ferfiakkal...

2014. máj. 5. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Öltönyből is van szűk fazonú, most divatos is. Ha a nadrág anyaga passzol az eseményhez meg a zakóhoz akkor teljesen jó.
2014. máj. 5. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy a csőgatya színe milyen, passzol e az öltöny és a cipő színéhez. A csőgatya lehetőleg ne legyen nagyon koptatásos, legyen egyszínű inkább. Lehetőleg ne legyen kimondott farmeres beütése. Ha ezeknek a kritériumoknak megfelel, akkor jó. :)

Nekem pl egy tök fekete feszülős skinny csőfarmerom van ilyen célra. Ez egyben elegáns és nagyon jól is néz ki, mivel tök fekete, így nem feltűnő, hogy farmer. Viszont nagyon szűk, teljesen feszülős, divatos fazon. :) Ma egyébként divatos a szűk csőfazon a normál öltönynadrágoknál is. Fiatal korosztály kb 35 éves korig előszeretettel hord ilyet. :)

2014. máj. 5. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor mar 36-tol nem is lehet felvenni?

Ezt a baromsagot,ez nem kor fuggo lattam en mar hatvanas nokon is...

2014. máj. 5. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem túl elegáns, de azért ez nadrágfüggő is, így látatlanban nehéz megmondani.
2014. máj. 5. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

Mielőtt kötekedő flegma stílusban visszakérdezel, legközelebb olvasd már el légy szíves még egyszer odafigyelve az utolsó soromat!

Köszönöm.

2014. máj. 6. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!