Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan készítsem fel a lábam...

Hogyan készítsem fel a lábam érettségire? (magassarkú cipő)

Figyelt kérdés

Heló!

Mindig is lapos talpú cipőket hordtam. Magassarkút a ballagáson meg a próbaérettségin viseltem, ilyen kis, pár centis sarkú cipőre gondoljatok. De lefelé lépcsőzésnél egyszerűen beremeg a lábam és tiszta égő, mert nagyon látványos. Pedig nap mint nap edzem a lábaimat, talán nem eleget? Mit tehetek ez ellen? mindjárt itt az érettségi és szeretnék magassarkúban menni. Ötletek?

2014. máj. 2. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Mikor haza érsz vedd fel és a magassarkúdban csinálj mindent. Főzni, fagyizni, sétálni, mosogatni... Mindent.

Tudom kissé radikális de túlélhető.

2014. máj. 13. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Akik a 11-es hozzászóláshoz benyomta a nem hasznosat, megindokolná? Mi nem volt benne hasznos?
2014. máj. 14. 06:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyd, ez itt így megy... Nem teszik neki vagy nem ért egyet vagy nem érti vagy éppen mindenkit lepontoz unalmában, ezek a fő esetek. Vagy rosszul tud valamit, és ezért lepontozza a tökéletes válaszokat.
2014. máj. 14. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor legalább annyi lenne benne, hogy javasol valami mást. Leírja, hogy szerinte a 11-es módszere miért nem jó, és hogy ő mit ajánl helyette. Nem ez lenne a normális?

Mondjuk azt már én is észrevettem, hogy ha magassarkús / tűsarkús kérdés van, és valakinek tetszik az adott cipő, vagy segítséget ír ezzel kapcsolatban a kérdezőnek, egyből nyomják a nem hasznosat. Ezek tutira beteg emberek.

2014. máj. 14. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!