Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet jó időben...

Miért nem lehet jó időben póló, rövidgatya kombóban nyomni a munkát a cégnél? Mindenki így jár az utcán. Nálunk meg ing meg nadrág meg bőrcipő. Hol a szabadság?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 08:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert az a munkahelyed.

Ha ing kell, akkor valószínűleg elvárás a normális megjelenés, nincs fehér póló & kockás rövidnadrág az ügyfelek miatt.

Örülj neki, hogy nem fémöntödében dolgozol, ahol mindig meleg van és tilos a védőfelszerelésből bármit levenni vagy csak felhajtani a szárát. :)

2014. máj. 2. 08:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert megkövetelik az elegánsabb öltözködést. Gondolom te sem vennél teljesen komolyan egy olyan banki dolgozók aki strandpapucsban fogad téged, vagy egy hawaii mintás ingben lévő orvost.

Amúgy van rosszabb is: étteremben dolgozok, nálunk sem lehet lenge ruhában járkálni a forró lábasok között, nyáron nem ritka a 40-45 fok.

2014. máj. 2. 09:26
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
A szabadság OTT van, hogy bármikor felmondhatsz és kereshetsz olyan munkahelyet, ahol nincs az öltözékre vonatkozó előírás. Hajrá!
2014. máj. 2. 10:52
 4/18 pinkpancser ***** válasza:
100%
Tedd fel ezt a kérdést pl egy tűzoltónak.
2014. máj. 2. 12:20
 5/18 anonim ***** válasza:
29%
Mivel magadtól nem tudsz normálisan öltözködni, a cég megszabja, hogy mit vegyél fel. Bírd ki a 8 órát, aztán szabadon lehetsz csöves.
2014. máj. 2. 14:39
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Miért gondolja mindenki, hogy a rövidnadrág+póló az csak csöves, vagy béna,vagy nem komolyan vehető öltözék lehet? Ennyire nem tudtok öltözködni?

Hogy a kérdésre is válaszoljak, attól függ milyen melód van. Vannak ahol vannak szabályok, de ezt tudtad, amikor aláírtad a munkaszerződést. Egyébként ha nem lennének az emberek ennyire felületesek, buták és felszínesek, akkor senkit nem érdekelne, hogy a banki alkalmazottnak milyen cipője van.

2014. máj. 2. 15:00
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, kedves utolsó, ez a tiszteletről szól.

Ha én mint ÜGYFÉL bemegyek mondjuk egy bankba, ne rövidgatya neg póló legyen az ügyintézőn. Tiszteljen meg azzal, hogy normálisan fel van öltözve. Ahogy pl az orvos is megtisztel ezzel téged.

Szerencsére pont az ilyen emberek miatt van dress code, mint amilyen te és a kérdező vagytok.

2014. máj. 2. 20:05
 8/18 anonim ***** válasza:
21%

A dess code egy marhaság, az utóbbi évtizedben szerencsére kikopófélben van, de én például pont emiatt nem mentem el ilyen aktatologatónak, kevesebb a pénz a mostani melóban, de azt veszek föl, amit akarok :-D

A 26%-os trógerral meg ne foglalkozz :-D Elég idióta az, aki akkor érzi valakinek magát, ha kiöltöznek a kedvéért :-DDDDDDD

2014. máj. 2. 20:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én gyárban dolgozom, munkanadrág, ingkabát, acélbetétes bakancs és baseball sapi a melós ruha. Télen is meg nyáron is 50 fokban.

Átlag havi 40 ezerrel keresek többet mint amikor irodában voltam és szabadon öltözködhettem, és most 15 napot dolgozom havonta akkoriban meg 21-22t....

Melyik éri meg jobban?

2014. máj. 2. 21:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen kedves hetes, te nyilván tudod, hogy én hogyan öltözködöm. Legközelebb szólok is mindenkinek, hogy ne tőlem kérjenek tanácsot, mert miattam kell a dress code. :)
2014. máj. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!