Mi az a bomber dzseki?
szeretem a nagy,bordázott gallérú női bőrdzsekit jelenti ma,nem az amerikai pilóták dzsekijét
Üdvözletem.
Mivel az eddigi válaszok nagy része haszontalan, hát írok pár sort, ami válaszol is a kérdésedre.
Tehát. Mivel köztudott, hogy a Skinheadek (legalább is akik nem ilyen divat- NS-ek vagy Hungaristák) gyakran keverednek verekedésekbe így feltételezem hogy a kényelmes viselete mellett strapabíróbb mint a többi kabát. Legalább is számomra ez az egyetlen értelmes magyarázat.
Ja és visszatérve annak a hülyegyereknek a válaszára, a Skinheadek nem utálnak mindent és mindenkit. A Skinheadek alapjáraton fajvédők, nem pedig elborult agyú elmebetegek, úgyhogy ahelyett, hogy leszóltok, csendben köszönjétek meg, hogy valaki tartja a hátát, és nem hagyja szó és/vagy tett nélkül a cigány bűnözést ugyanakkor a rendszer elnyomását.
Ennyit szerettem volna.
Köszönettel egy kicsi Hungarista. :)
a Bomber dzsekit, a világháborúk idején a repülőgép pilóták viselték
ami a szin illeti, van többszinű zöld, fekete...
ujjabban a fajgyűlölők viselik a megkülönböztetés miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!