Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hány cm-es sakra...

Szerintetek hány cm-es sakra van ennek a cipőnek?

Figyelt kérdés

176cm vagyok szerintetek ebben a cipőben ultra gázul

magas lennék?(mert nagyon tetszik)

[link]

2009. dec. 25. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Saccra én kb 8-10 centisre mondanám. És igen, szerintem nagyon magas lennél. Habár van akit ez nem zavar ha kitűnik a tömegből, de engem azért szokott. Én is 176 vagyok és bár múltkor egy kb 5 centis sarkú cipő volt rajtam, elég csodálkozóan néztek rám.

20/L

2009. dec. 25. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira nem magas. Max 6 centit saccolnék. És szerintem nem lennél gázos, ha felvennéd.
2009. dec. 25. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Annyira nem magas, biztosan nincsen még 8 cm sem.

szerintem bátran fölveheted, nem fogsz hülyén kinézni. Egy hozzáillő szoknyával még kifejezetten csinos is lehetsz benne.

2009. dec. 25. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy az egyéniséged elbírja-e a magassarkúzást. Én a magam 180 centijével is bátran hordok akár 8-10 centis magassarkút, meg is néznek, de nem zavar, magam miatt hordom. Ha téged ez ennyire zavar, akkor ne vedd fel.

Amúgy max. 8 centis sarokra tippelnék a kép alapján.

2009. dec. 25. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennél benne gáz nyugi. kb 6 centis sarka lehet.

Ha ez megnyugtat 182 centimmel hordok ilyeneket.

2009. dec. 25. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hát én is 8-10 re saccolnék.. és engem zavarna biztos mert 177 vagyok.

pedig úgy szeretnék ilyeneket hordani de így nem igazán merek :S

2009. dec. 25. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is max 7 centis sarka lehet.

Am én 167 centi vagyok de még így is hülyének érzem magam a 8 centis csizmámban.xD De szerintem nyugodtan hordhatod, unokatesóm is 176, mégis simán hord 7 centis csizmát. És milyen csinos benne *.*

2009. dec. 25. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
kb. 6-7 cm.
2009. dec. 26. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:
7-8 cm. ha karcsú testalkatú vagy akkor nyugodtan hordd, de ha erős csontozatú akkor inkább ne mert úgy méginkább erősnek tűnsz majd (tapasztalat). másrészről viszont ne érdekeljen ki mit gondol, te érezd jól és magabiztosan benne magad.
2009. dec. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!