Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Balerinacipőhöz zokni is jó?...

Balerinacipőhöz zokni is jó? Vagy csak harisnya? Esetleg mezítláb?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 19:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Semmit nem ér az a mezítlábas talpbetét, ne vegyél olyat ! Nekem a vászoncipőbe 2 hónapig volt, mezítláb hordtam, egy héten 2-3szor vettem csak fel A VÁSZON CIPŐMET PÁR ÓRÁRA, ÉS ÍGY IS NAGYON BÜDÖS, IZZADT VOLT.
2014. ápr. 30. 13:31
 12/21 anonim ***** válasza:
22%
Komolyan nem értem, egyesek miért nem vesznek lábfej éléig érő titokzoknit, és itt írják, hogy mezítláb kell hordani a balerinát... vagy vidéken még nem hallottatok ilyen zokniról, mert akkor el van nézve..?
2014. ápr. 30. 20:49
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Titokzokni, vagy ha olyan a cipő anyaga és szellőzése, akkor persze mehet mezítláb. Harisnyát inkább ne, pont a műszálas harisnyáktól lesz büdös a láb.
2014. máj. 1. 12:59
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Milyen érdekes a női gondolkozás, (én fiú vagyok)mindig ószkodnak a nylonharisnyától, mert olyan amilyen, de ebbe a cipőbe azt ajánljátok,mert ez a "jó" :D Ha mezítláb büdi, akkor ne mondja senki,hogy a nylonharisnyától nem lesz hasonló, vagy még büdibb. Persze egyéntől függ és mennyit van benne és mennyit gyalogol vki, de látni rendes zoknival is hordani és szerintem nem ettől lesz valaki igényes vagy igénytelen. Szerintem döntse el a kérdező maga mi neki a jobb, olyan gyerekes mindenről kikérni a mások véleményét.
2014. máj. 1. 13:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Akkor jobb a sima zokni, mint a harisnya vagy a harisnyazokni?
2014. máj. 1. 22:03
 16/21 anonim válasza:
74%
Nehogy zoknit vegyél fel hozzá mert az mejdnem oylan mint a zokniszandál...UNDORÍTÓ!!!
2014. máj. 5. 01:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hosszú nadrággal veszem fel, akkor a harisnya nem játszik, és olyankor mezitláb vagyok benne. Viszont én használok pamut talpbetétet, ami mosható, így nem izzad bele a lábam a cipőbe.
2014. máj. 5. 10:30
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Gin Gin félékre ne hallgass, aki ilyen dolgokat undorítónak tart, arra nem érdemes hallgatni, amilyen színű a cipőd olyan pamut vagy vékony bokazoknival senkinek nem fog feltűnni és érdekelni, csak aki buta.
2014. máj. 5. 19:54
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
Harisnyával vedd fel.
2014. máj. 20. 20:24
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

zoknit semmiképp, semmiképp. ennél tényleg már csak a zokni-szandál van lejjebb, vagy azok, akik harisnyát vesznek fel elől nyitott cipőhöz.

harisnyazokni, ha naciban vagy, harisnya, ha szoknyában. vannak nagyon vékony, légáteresztős harisnyák már. és ha meg 40 fok van, ne vegyél balerina cipőt fel, hanem sarut.

26L

2014. jún. 21. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!