Mennyire bocsánatos bűn ilyen időben (esős, de meleg) ballagásra szoknyát csizmával viselni? Focipályán lesz az ünnepély.
Haha, ezt a tramplis válaszolót imádom, jót nevetek rajta mindig :DD Már egy másik kérdéshez is leírta ezt, ott is jót röhögtem.
Különben meg szerintem is hülyeség, hogy nem áll jól a magassarkú. Olyan nincs.
Pedig nekem se áll jól... Voltam már 65 kg is, de 50 is (jelenleg), sehogy sem nézett ki jól a lábamon.
Pedig imádom a gyönyörű magassarkúkat, tudok benne járni, szoktam is hordani sokszor.. De nem áll jól:S
Nem csak én találtam ki, hogy nem áll jól, mások is mondták: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Mivel 16 vagyok és tavaly volt rajtam először (és idáig utoljára) magassarkú, előtte 11 évesen kellett volna hordanom? (szökőév...) Igazából én szeretem őket, nekem tetszenek, csak én nem tetszek nekik. :D (a cipőknek)
Ugyan már! Egyetlen egy ember írta azt, hogy hanyagold. Most komolyan egy ember véleményére adsz?
Egyáltalán nem áll szarul, bár jobb lenne egy kép oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!