Alkalmi viseletre melyik cipőt választanátok a kettő közül?
1. [link] (feketében)
2. [link]
Ugye a második vagy 3 cm-rel alacsonyabb sarkú, abban simán tudok menni, gondolom hosszabb távon kényelmesebb is...
Az elsőnek 9,5 cm-es a sarka, sosem volt ilyen magas cipőm, szóval biztosan gyakorolni kellene...
Szerintetek?
Nekem az első jobban tetszik. De csak akkor válaszd, ha kocsival hoznak-visznek, és nem kell sokat állni benne.
Ha biztosra akarsz menni, akkor 2.
Egy Tamaris cipő ezerszer kényelmesebb, mint egy Graceland. Akkor is, ha sokkal magasabb a sarka.
Bőr, sokkal jobb a kidolgozása és tartósabb is.
Mivel velúr, nem mondanám, hogy utcai, hisz ott két lépés alatt tiszta dzsuva lesz.
Az első nekem is jobban tetszik egyébként. Mindkettőt próbáltam, a magasabb sarkú csinosabb, bár a másik is szebb felvéve, mint a képen.
És oké, hogy Tamaris, jobb minőségű, de mivel tök magas a sarka, valamennyire előrenehezedik benne az ember lába, és hiába pont méret, kényelmetlenebb, mint az alacsonyabb.
Ballagásra, vizsgára, diplomaosztóra, bankettre kellene majd, tehát nem 2 percig kellene benne ácsorognom...
Szóval most őrlődöm, hogy a szépség vagy a kényelem mellett döntsek:D
Nekem az első jobban tetszik, de csak akkor vedd fel, ha tudsz benne járni.
Amúgy én már rég nem vásárolok a Deaichmannban, annyira rossz minőségűek a cipőik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!