Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni 49-52 ig -es...

Hol lehet kapni 49-52 ig -es lábméretre cipőt? Az Óriás Shopban csak 49esig van. Az kicsi.

Figyelt kérdés
Az Óriás Shopban csak 48.5, 49-esig van. Az kicsi. Tud valaki konkrét boltot, vagy cipészt?
2014. ápr. 26. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Most hirtelen ezt a kettőt találtam, mindegyik Budapesten:

[link]

[link]

Utóbbinál csak 50es méretig írja a cipőt.

Férfi vagy női? Inkább férfire tippelnék, de sose lehet tudni.

2014. ápr. 26. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, még a Nomád honlapja említ nagyméretű cipőket 51es méretig, de ezek inkább sportosabbak, mint elegánsak.

[link]

2014. ápr. 26. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok. A Rikidát ismerem, nem vagyok teljesen megelégedve a minőséggel, amit ott forgalmaznak. Eddig minden új cipőt vissza kellett vinnem gariban javíttatni. Hónapokat kell várni, mire kész a javíttatott cipő.

A szandáljaival, papucsaival nincs gondom. Betét nélküli cipőket árul, és + meg kell venni bele azt, mert lapos a talpa belül, ami + 4-5 ezer Forint. Nincs nagy választék világos színű cipőkből.

2014. ápr. 27. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
A Rikida nem árul közismert nagy márkákat. Hazai kisipari termékei vannak.
2014. ápr. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!