Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol kapható ehhez hasonló táska?

Hol kapható ehhez hasonló táska?

Figyelt kérdés

[link]

A H&m-ben a minap láttam, nagyon megtetszett, de kicsit sokallom az árát ahhoz képest, hogy a kis lógó bigyók elég könnyen leszakíthatónak tűnnek, meg a mérete is elég pici. Barnában is tetszene. Ha tudja valaki hol találhatok ehhez hasonló táskákat, kérem ossza meg velem! :)

2014. ápr. 26. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha vigyázol rá nem szakad le a rojtozása. Amúgy ennél olcsóbban sehol nem láttam, Zara stb helyeken inkább 20 ezer körül vannak, persze lehet jobb minőségben (vagyis igazi bőrből) de ha nem vigyázol és beakad akkor arról is pont úgy leszakad...
2014. ápr. 26. 11:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Na igen, a Zarának tipikusan nem én vagyok a célközönsége :D

na meggondolom még ezt, ha nem találok kisebb boltokban, vagy nem tud ilyet senki, akkor marad a h&m. egyébként sok embernél láttatok már ilyet? én már évek óta akarok ilyen táskát, de úgy látom most nagy divat lett

2014. ápr. 26. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen táskám van. 2 hónappal ezelőtt vettem. Nagyon szeretem, bár azért vigyázok rá. Felváltva hordom más táskákkal.
2014. ápr. 26. 15:11
 4/9 A kérdező kommentje:
És kellően bírja a strapát? :)
2014. ápr. 26. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Ebay-en vettem hasonlót, nem pont ilyen, de az is lógós bigyós mint ez, csak más az anyaga. De nagyon jó és nagyon olcsó volt. Több színben is van, keress rá.
2014. ápr. 26. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze. Eddig semmi problémám vele. :)
2014. ápr. 26. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
deichmannban láttam múlt héten ilyet, feketét és barnát is, bár azon nem a tetejétől voltak a rojtok, hanem kb a közepétől.
2014. ápr. 26. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Deichmann-ban láttam tegnap. Csupán annyi,hogy a 3/4-től kezd el rojtosodni,és felül arany strasszkövek vannak .
2014. ápr. 27. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
ja és 4000Ft
2014. ápr. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!