Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen Converse tornacipőd...

Milyen Converse tornacipőd van? Szereted ezt a cipőt/márkát?

Figyelt kérdés
Képet is linkeljetek már lécci a cipőkről!
2009. dec. 23. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

oldschool fekete tornacsuka. nem merem hordani mert vagy leimóznak vagy már rögtön retrósnak számitok.... kiábrándító.

és igen, szeretem, de már csak otthon csodálom.

16L

2009. dec. 23. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

---> ilyen:

[link]

2009. dec. 23. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

ugyan ilyenem van: --->

[link]

Már másfél éve.

20/L

2009. dec. 23. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Fehér Converse.

igen szeretem nagyon, de télen nem ajánlom,hogy ebbe járj, van aki az előző évi teleket átvészelte benne,de mostanában ezek a -15-20°-ok.. (:

[link]

2009. dec. 23. 16:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ezek mind jól néznek ki.

Nekem ilyen van:

[link]

2009. dec. 23. 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
2009. dec. 23. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

enyém:

[link]

2009. dec. 23. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Nekem valami tökre különleges conversem van. Még 2 éve kaptam, de akkor túl nagy volt, és most nyáron előbányásztam, mert tökre megy a stílusomhoz, meg már belenőttem. De egyszerűen nem találom a neten. Semmien convers oldalon..... Hmmm rejtély. De nem hamisítvány. Utánnanéézttem... Na amugy őzszínű, és lábszárközépig ér. De le is lehet hajtani:]
2009. dec. 23. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyszerű fekete, de sok év használattól már lyukas a vászon. Akkor szerettem, már nem szeretem, nem stílus stb miatt, hanem a minőség miatt. Régebben ez a tornacipő minőségi volt, most meg a kínaival vetekszik, olyan hamar tönkremegy.
2009. dec. 24. 01:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, az első Converse-em nagyon tartós volt, hat évet kibírt. Most vettem magamnak karácsonyra egyet, nem találok róla képet, de fekete, lyukacsos az oldala (mármint ilyen fémkarikák vannak benne), és egy koponya van az oldalán, kicsit morbid, de nekem tetszik. Az első piros-kék volt.
2009. dec. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!