Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmernadrág inggel és sportci...

Farmernadrág inggel és sportcipővel, nem néz ki benne hülyén az ember? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem szeretem az öltönynadrágokat és az alkalmi cipőket, gyerekkorom óta sportcipőt hordok. Az alábbi összeállításra gondoltam (a ruhákat és cipőt csak így tudtam linkelgetni de amit linkeltem termékeket az mind megvan)

farmer: [link]

ing: [link]

cipő: [link]

A farmer rajtam kicsit máshogy áll, mert magasabb is vagyok, és mivel több éve sportolok a combon is vastagabb de nem feszül rajta a farmer. Ez lenne az összeállítás :) Nagyon hülyén néznék ki benne?

2014. ápr. 23. 14:55
 1/3 A kérdező kommentje:
még annyit hogy az inget beszoktam türni a farmerbe vagy nem tudom hogy kell ezt mondani, mert elég nagy a mellizmom viszont nincs hasam és ha kivül van az ing, az elég hülyén néz ki :)
2014. ápr. 23. 14:58
 2/3 anonim válasza:
Nem fog kinézni hülyén, nekem bejön ez az összeállítás:)
2014. ápr. 23. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
A farmer kicsit lottyedt a feneknel,ezaltal oregapam stilus benyomast kelt!
2014. ápr. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!