Tinédzser fiúk/lányok szerintetek ez okés így?
Nincsen szerencsére pénzügyi problémája a családomnak,viszont azért nyilván nem egy sokmilliós villában lakunk.
Húsvétra kaptam pénzt is. 30.000 Ft-ot és szeretnék beújítani a ruhatáramba. Ja és 15 éves fiú vagyok.
Szóval perpillanat van egy elég menőnek számító nike air max-es cipőm és ez az egy cipőm van amit hordok.
Pólóból 4-5 New Yorkeres, és 2 pulcsi amik nem annyira gázak,de mivel ez a kettő van ezért mégis az.
Ja és 1 nadrág.
Szeretnék még egy ilyen 20.000 Ft-os cipőt és ezen kívül kéne még 1 v 2 csőgatya és még 2-3 póló.
Szerintetek ez kijön? Jó lesz? Szerintetek milyen márkát és stílusú dolgokat vegyek? Ez a ruhatár nagyjából menő lesz?
Előre is köszi a válaszokat és mindenkinek mennek a zöld kezek! ;)
Ugyan nem vagyok már tini, de ha csak a cipő 20, akkor talán még egy farmert tudnál venni a H&M-be ha van nálatok, de számolj azzal hogy 8-9ezret elkérnek értük.
Póló olyan 2-3500ft között mozog, sok helyen. felsők már megint csak drágábbak
Tekintve hogy nálunk Miskolcon csak H&M van ami normálisnak mondható, ezért én oda járok az esetek túlnyomó többségében, és így is elég szép látványos ruhatárat kitudok hozni. csak hát legyen rá keret :)
21F
Vaagy veszel márkás cipőt ami sokáig bírja ( ízlés dolga, én NIKE-ot használok ) és kínai cuccokat, amik normál esetben is csak max. 1-1,5 évig bírják, de maradjunk a biztos 0,5-1 évnél. Akkor vehetsz még 2 pulcsit meg 3 nadrágot.
Legalábbis én így gazdálkodom.
Milyen cipő az, amihez ennyire ragaszkodsz az ára ellenére is?
Én idősebb lány vagyok, de nem akarnék 20 ezerből 2 nadrágot és 3 pólót kihozni, mert az a minőség rovására megy. Inkább egy picit olcsóbb cipőt vennék, akár outletben egy korábbi modellt (nekem így lett csinos classic kollekciós Adidas utcai cipőm 6500 forintért).
Pólót férfinak leginkább Espritet vennék, a barátom csak azt hord, hihetetlenül jó minőség. Színe, anyaga ugyanolyan 2 év elteltével is, a varrások mentén nem csavarodik, mint a H&M-es. Igaz, kétszer annyiba kerül, de nem kell fél év után áttenni a csak otthon hordható cuccok közé.
Aki nem teheti meg, hogy szezononként tízezreket költ ruhára, az figyelje inkább a leárazásokat és vegyen ugyanazért a pénzért jobb minőséget, mert azért luxusnak tartom 4-5000 forintos pólókat pár mosás után selejtezni, mert már úgy néz ki, mint egy darab rongy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!