Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes Pestre látogatnom...

Érdemes Pestre látogatnom ruhákért? Gondolok itt pl a Zara-ra

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném, én járok Pestre gyakran, de a plázaboltokban is ugyanazokat vagy hasonló ruhákat látok mint a vidéki olcsóbb boltokban, akár kínaiban. Például nagyon morcos voltam mikor nemrég tavaszi kabátot vetten New Yorkerben 10ezerért, kínaiban ugyanaz 3ezerért volt. Csak sajnos azt később fedeztem fel. De mondjuk Pesten turikba szeretek járni, ott sok kincset találni, új meg márkás ruhákat is dögivel.
2014. ápr. 18. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp érdemes, de csak úgy, ha például nagyobb osszeget tudsz rászánni és mindenképp azt ajánlom, hogy csak akciók alatt menj fel Pestre. A nagyobb összeget tapasztalatból mondom, én vidéki vagyok és úgy félévente egyszer feljutok Pestre, amikor nagyobb összeget tudok elkolteni és szinte egy egész évszakra beruházhatok!

Az akció pedig azért éri meg, mert például a Váci utcai ZARA-ban hatalmas a választék még az akció vége felé is, amikor már az árak jócskán a felük! Én ha Pestre megyek általában a Váci utca/Vörösmarty tér boltjait járom végig vagy az Aréna plázában vásárolok. Én lány vagyok, tehát könnyű bárhol bármit vennem, de szerintem egy fiú is ugyanúgy tud például learazosokon vásárolni.

Plusz még egy indok az egyediség. Én vidéken élek és nem talalkozom azokkal a ruhákkal, amiket ott veszek!

Remélem segítettem! :)

2014. ápr. 18. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem. Főleg, ha bármelyik vidéki nagyváros közelében élsz. Bár ha Bp. közelében, akkor persze.
2014. ápr. 19. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!