Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért menő mostanság szegecsek...

Miért menő mostanság szegecseket hordani?

Figyelt kérdés
Úgy értem manapság egyre több "rib-ancon" és "páwán" (azt hiszem így szokás nevezni őket :D) látok szegecseket holott a rock zenét nem csak, hogy nem ismerik hanem még le is szólják, hogy szar, ordibálás stb. Nem értem benne a logikát. Én sem szeretem Justin Biebert ezáltal nem hordok olyan pólót amin esetleg az ő neve van. Jó ez egy szélsőséges példa volt mert konkrét személy de láttam már agyon szolizott tipikus plázacicát Kisses pólóban flangálni.(suliban és megkérdeztem, hogy melyik a kedvenc száma tőlük erre azt válaszolta hogy hát neki tetszett a minta ezért megvette....) Tudom, tudom hordjon mindenki azt amit szeretne de ha már szegecseket hordunk akkor legalább ismerjünk már egy rock bandát vagy legalább ne szóljuk le.....

2014. ápr. 15. 17:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Oh és azt a bizonyos magukat kellető hölgyeket jellemző szót direkt írtam kötőjellel mert hát trágárság :D
2014. ápr. 15. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Mert rengeteg ruhán szegecsek vannak, most ez a "divat". a metál és a rock szégyenei ezek a stílustalan divatmajmolók, amikor nyálas bibert és oneD hallgatnak, szegecses rózsaszín rucikban , páwa hajjal/ platinaszőke hajjal.
2014. ápr. 15. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert divat lett.

Egyébként meg eredetileg PUNK elem, nem pedig rock!

A zenei ízlésedet pedig nem kötelező az öltözködésedben megjeleníteni. A legnagyobb "rokcer" ismerőseim (úgy 25 éve azok) sose öltöztek úgy, mint ahogy egy "rockernek kellene".

2014. ápr. 15. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában? Már vagy 3 éve ez a sláger, baromi unalmas, hogy mindent telekúrnak szegecsekkel.

Amúgy az egész rockeres stílus divat lett mostanában(vagyis már pár éve). A divat bakancsok is ugyanolyanok voltak idén télen mint az acélbetétesek(csak persze betét nélkül), a parka kabát is nagyon ment meg a bőrkabát is, a Kiss-es, Guns-os, Ramones-os felsők is divatba jöttek, divat tiszta feketében járni. Sőt az a felnyírt focista haj amivel a pasik fele manapság szaladgál engem kísértetiesen emlékeztet a punk mohikán hajakra.

Ma már nem lehet az öltözködéssel igazán lázadni, mert az underground stílus is divatba jön előbb-utóbb. Ez van.

2014. ápr. 15. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez a sok csicska nem tud magának kitalálni egy saját stílust, ezért mástól lopkodnak. Szóval úgy igy lehet mondani, Divat=cigányság
2014. ápr. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!