Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy nyilvános...

Szerintetek egy nyilvános uszodában/gyógyfürdőben megszólnak egy fiút, ha lány úszódresszben megy be?

Figyelt kérdés

Persze nem ilyen mindenféle színesre gondolok, hanem valami egyszerűbb, egyszínűre, mint pl ez:

[link]

2014. ápr. 15. 10:01
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
10%

na neeeeeeeeeeeeeee XDDDD

Most elképzeltem benne egy fiút. XDD de figyelj.ha neked tetszik...felőlem felveheted.de feltétlenül küldj róla képet XDD . amúgy ez nem "kitörés a szürkeségből".ez inkább egy nagyon beteg dolog. ÚÚÚÚÚ! és ha már felveszed vegyél hozzá cuki hosszú szőke parókát és gyantáztasd magad :3 gyönyörűűűű leszel ,biztos akad majd pár (férfi)udvarlód XDDD

2014. ápr. 29. 21:13
 32/44 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

31-es!

Ezt is eltudod kepzelni,vagy errol lemaradtal?

Gondoltam belinkelem hatha ehhez is fuzol hasonlo megjegyzest!

Vagy mondjuk ehhez...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2014. ápr. 30. 06:03
 33/44 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 30. 06:19
 34/44 anonim ***** válasza:
93%

Kezdjük ott hogy,eleve férfi ruhadarab volt.Miért esne ki a golyója?!-Miért ne mehetne úgy úszni?-a nevében is benne van úszódressz... Nem tiltja semmilyen szabály hogy nem viselhető ilyen fazonú fürdőruha.Azért mert a tömeg nem ezt viseli attól te viselheted,ha majd 20000 ember is viselni fogja akkor a mostani bu...zók is bekussolnak.Nagy a net rá kellene keresni hogy one piece swimsuit for men,vagy leotard for men.... Ha önmagadat eltudod fogadni akkor ne foglalkozz a többi süket hülye véleményével! Én hosszú ujjú tornadresszben járok fürdőbe és elmondom lényegében azon kívül hogy szokatlan senkinek semmi baja vele!a bu..zás csak itt megy mert nem kell az arca hozzá,de ott már valós helyzetben nyuszikák vannak,mosolyog de más semmi.Azt azért vedd figyelembe hogy fekete egyszínűt,vagy sötétebb kéket lehetőleg zártabb hátrésszel mint a vízilabdázós dresszek (speedo hydrasuit) legyenek rajtad,minél kevesebb csajos beütéssel,se virágminta se hello kifli semmi faxni!A szőrzeted azért rendezni kell minimum trimmelni,hogy ízlésesen jelenj meg... normálisan viselkedni és ennyi!Nekem sem tetszik ha egy 170kg dagadt víziló ázik mellettem,de őt sem teszik ki mert nem 70 kilós...

Miért jobb a térdgatya?-mert nem látszik a fa...uk nagysága mint a fecskeszerű fürdőnacikban,nem tudnak lesni a csajok ...nézd annak a kigyúrt csávónak milyen pici fa....ka van...

az megmutatta ezért utálják a pasik,mert elrejti azt amivel nincsenek megelégedve,ők sem tudják magukat elfogadni olyannak amilyenek!

2014. máj. 1. 18:12
 35/44 anonim válasza:
Szerintetek egy nyilvános uszodában/Gyógyfürdőben megszólnak egy nőt aki férfi fecskében megy be???? Szerintem nyilvánosan mindenki kerülje a megbotránkoztatást,otthon billegjen a másik nem úszójában.
2014. máj. 2. 22:13
 36/44 anonim ***** válasza:
Hogy jon ide ez a kerdes?
2014. máj. 3. 22:20
 37/44 A kérdező kommentje:

35:

Szerintem ha visel hozzá valamit felülre is, akkor senkit nem zavar (melltartó, póló, atléta, akármi).

2014. máj. 8. 12:44
 38/44 anonim ***** válasza:
35%

miota vehet fel egy no fecsket?

siman latszik,hogy ferfi ruha hiaba vesz follulre barmit is!

viszont uszodresz lehet ferfi es noi is...

2014. máj. 8. 14:58
 39/44 anonim válasza:
szerintem ha nem kihívó fazonú és egyszínű akkor nem lesz annyira feltünö.Szerintem kényelmesebb mint a fürdőnadrág hiszen nem kell félned hogy lecsúszik.
2016. febr. 9. 12:40
 40/44 anonim ***** válasza:

Én a páromnak tavaly vettem. Sportos semmi gond vele.

(N)

2020. febr. 26. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!